פתיחת התפריט הראשי

שינויים

הוסר בית אחד ,  לפני 3 שנים
מ
 
==כשרות==
לצורך הכנת הגבינה היו משתמשים באבקה שנועדה לגבן את הגבינה. חלק קטן מהאבקה יוצר בעבר מקיבה של בהמות לא כשרות. למרות זאת, מכיוון שבאבקה כלולים גם חומרים כשרים ומסיבות נוספות, פסק הרב [[איסר יהודה אונטרמן]] שהגבינה מותרת באכילה {{הערה|1=[http://www.hebrewbooks.org/12816 הרב איסר יהודא אונטרמן, "היתר הגבינה הלבנה", אור המזרח, טבת תשי"ז], עמודים 9-11}}. במשך השנים נמצאו חלופות לאבקה שהכילה חומר מבהמות לא כשרות.
 
== הערות שוליים ==