פתיחת התפריט הראשי

מוזיקאים שיאני מכירות

רשימת ערכים

רשימת המוזיקאים שיאני המכירות כוללת מוזיקאים, זמרים או הרכבים אשר מכרו על פי נתונים רשמיים 75 מיליון תקליטים או יותר. הרשימה מסודרת בסדר יורד, לפי סך המכירות. כאשר סך המכירות בין שני אמנים הוא שווה, האמן בעל סך ההסמכות הגבוה יותר מדורג ראשון. עמודת המכירות כוללת מכירות אלבומים, סינגלים, אלבומי אוסף, וידאו קליפים והורדות של סינגלים ואלבומים באורך מלא. נכון ל-2015 הביטלס הם ההרכב המצליח בעולם ואלביס פרסלי הוא אמן הסולו המצליח ביותר.

ברשימה זו מופיעים אך ורק אומנים ש-20% לפחות מנתוני המכירות שלהם נתמכים על ידי הסמכות רשמיות - תקליטי כסף, זהב, פלטינה ויהלום. לכן אמנים דוגמת קליף ריצ'רד, דיאנה רוס, שארל אזנבור, בינג קרוסבי, ננה מושקורי, דיפ פרפל, איירון מיידן, טום ג'ונס, חמישיית הג'קסונים, לוצ'אנו פבארוטי, דולי פרטון, אוזי אוסבורן, אנריקה איגלסיאס ואחרים לא נכללו ברשימה. ככל שהאמן התחיל את הקריירה שלו בתקופה מאוחרת יותר כך אחוז המכירות המוסמכות הנדרש עולה, ולכן אמנים כמו ריהאנה, טיילור סוויפט, קייטי פרי, ליידי גאגא וברונו מארס זקוקים למעל 75% מכירות מוסמכות מכלל המכירות שלהם.

שימו לב שרשימה זו משתמשת בנתוני המכירות הקרובים ביותר למכירות המוסמכות הזמינות לאמנים. בחלק מהמקרים מובאים שני נתוני מכירות, אם שניהם סבירים לפי נתוני המכירות המוסמכות של האמן.

250 מיליון ומעלהעריכה

200 מיליון עד 249 מיליוןעריכה

120 מיליון עד 199 מיליוןעריכה

שם מדינת מקור שנות פעילות שנת הוצאת
התקליט הראשון
סוגה מכירות
טיילור סוויפט ארצות הברית 2006–הווה 2006 קאנטרי, קאנטרי פופ, פופ, פופ רוק 170 מיליון[29]
שאקירה קולומביה 1991-הווה 1991 פופ, פופ לטיני, רוק לטיני 168.5 מיליון[30][31]
גארת' ברוקס ארצות הברית 1989–הווה 1989 קאנטרי 160 מיליון[32]
אמינם ארצות הברית 1996–הווה 1999 היפ הופ 155 מיליון[33]
האיגלס ארצות הברית 1971–הווה 1972 רוק 150 מיליון[34]
U2 אירלנד 1976–הווה 1980 רוק 150 מיליון[35]
בילי ג'ואל ארצות הברית 1964–הווה 1971 פופ, רוק 150 מיליון[36]
פיל קולינס ארצות הברית 19802011 1981 רוק, רוק מתקדם, מוזיקה עכשווית למבוגרים 150 מיליון[37]
אירוסמית' ארצות הברית 1970–הווה 1973 הארד רוק 150 מיליון[38]
פרנק סינטרה ארצות הברית 19351995 1939 פופ, סווינג 150 מיליון
ברברה סטרייסנד ארצות הברית 1960–הווה 1963 פופ, מוזיקה עכשווית למבוגרים 145 מיליון[39]
ברונו מארס ארצות הברית 2004–הווה 2010 פופ רוק, רית'ם אנד בלוז 130 מיליון
קניה וסט ארצות הברית 1996–הווה 2004 ראפ, אלקטרונית, פופ רוק 121 מיליון[40]
ברוס ספרינגסטין ארצות הברית 1972–הווה 1973 רוק 120 מיליון[41]
בי ג'יז בריטניה 19632003
20092012
1963 פופ, דיסקו 120 מיליון[42]

100 מיליון עד 119 מיליוןעריכה

שם מדינת מקור שנות פעילות שנת הוצאת
התקליט הראשון
סוגה מכירות
ליידי גאגא ארצות הברית 2005-הווה 2008 פופ, דאנס, אלקטרונית, רוק, ג'אז 114 מיליון[43]
מטאליקה ארצות הברית 1981–הווה 1983 הבי מטאל, ת'ראש מטאל 110 מיליון[44]
ג'סטין ביבר קנדה 2008–הווה 2009 פופ, טין פופ, דאנס פופ 100 מיליון
קייטי פרי ארצות הברית 2001–הווה 2008 פופ 100 מיליון
אדל בריטניה 2006–הווה 2008 פופ, סול 100 מיליון
ג'יי זי ארצות הברית 1996–הווה 1996 היפ הופ 100 מיליון[45]
ביז (אנ') יפן 1988–הווה 1988 רוק, פופ רוק, הארד רוק 80 מיליון[46]
בון ג'ובי ארצות הברית 1983–הווה 1983 הארד רוק, גלאם מטאל 100 מיליון[47]
לינקין פארק ארצות הברית 1996–הווה 2000 רוק אלטרנטיבי, ניו מטאל, ראפ רוק 100 מיליון
ביונסה ארצות הברית 1997–הווה 2002 רית'ם אנד בלוז, פופ 100 מיליון
ליל ויין ארצות הברית 1996–הווה 1999 היפ הופ 100 מיליון
בריטני ספירס ארצות הברית 1998–הווה 1998 פופ, דאנס, דאנס-פופ 100 מיליון[48]
רוד סטיוארט ארצות הברית 1964–הווה 1969 רוק, פופ 100 מיליון[49]
פליטווד מק בריטניה,
ארצות הברית
1967–הווה 1968 רוק, פופ 100 מיליון[50]
גאנז נ' רוזס ארצות הברית 1985–הווה 1987 הבי מטאל, הארד רוק 100 מיליון[51]
ג'ורג' סטרייט ארצות הברית 1981–הווה 1984 קאנטרי 100 מיליון[52]
בקסטריט בויז ארצות הברית 1993–הווה 1995 פופ 100 מיליון[53]
ניל דיימונד ארצות הברית 1966–הווה 1966 פופ, רוק 100 מיליון
פרינס ארצות הברית 1976–הווה 1978 פופ, רוק, פאנק, סול, רית'ם אנד בלוז 100 מיליון[54]
קני רוג'רס ארצות הברית 1958–הווה 1975 קאנטרי, פופ 100 מיליון[55]
פול מקארטני בריטניה 1960–הווה 1970 רוק 100 מיליון[56]
ג'נט ג'קסון ארצות הברית 1982–הווה 1982 רית'ם אנד בלוז, פופ 100 מיליון[57]
חוליו איגלסיאס ספרד 1968–הווה 1968 לטינית 100 מיליון
שיקגו ארצות הברית 1967–הווה 1969 רוק, פופ 100 מיליון[58]
הקרפנטרז ארצות הברית 19691983 1969 פופ 100 מיליון[59]
בוב דילן ארצות הברית 1959–הווה 1963 פולק, רוק 100 מיליון[60]
דייר סטרייטס בריטניה 19771995 1978 רוק 100 מיליון
דף לפארד ארצות הברית 1977–הווה 1979 הבי מטאל, הארד רוק 100 מיליון[61]
שר ארצות הברית 1964–הווה 1965 פופ, דאנס, רוק, פולק 100 מיליון[62]
ג'נסיס בריטניה 19991967
20062011
1969 רוק מתקדם, פופ רוק 100 מיליון
ג'יימס טיילור ארצות הברית 1968–הווה 1970 רוק, פופ 100 מיליון
אוליביה ניוטון-ג'ון אוסטרליה 1966–הווה 1966 פופ 100 מיליון[63]
סטיבי וונדר ארצות הברית 1961–הווה 1962 פאנק, רית'ם אנד בלוז, סול 100 מיליון[64]
טינה טרנר ארצות הברית 1955–הווה 1975 רוק, פופ 100 מיליון[65]
לינדה רונסטאדט ארצות הברית 1967–הווה 1968 רוק, פולק, קאנטרי 100 מיליון[66]
דונה סאמר ארצות הברית 19682012 1974 פופ, דיסקו, רית'ם אנד בלוז 100 מיליון[67]
הביץ' בויז ארצות הברית 1961–הווה 1962 רוק, פופ, סרף 100 מיליון[68]
המי בריטניה 1964–הווה 1965 רוק, הארד רוק 100 מיליון[69]
בארי וייט ארצות הברית 19722003 1973 רית'ם אנד בלוז, סול 100 מיליון[70]

80 מיליון עד 99 מיליוןעריכה

שם מדינת מקור שנות פעילות שנת הוצאת
התקליט הראשון
סוגה מכירות
קולדפליי בריטניה 1996–הווה 1999 רוק אלטרנטיבי, פופ רוק, פופ 90 מיליון
שאניה טוויין קנדה 1993–הווה 1993 קאנטרי פופ 90 מיליון
סנטנה ארצות הברית 1966–הווה 1969 רוק 90 מיליון[71]
ליונל ריצ'י ארצות הברית 1968–הווה 1981 פופ, רית'ם אנד בלוז 90 מיליון
Earth, Wind & Fire ארצות הברית 1969–הווה 1971 פאנק, רית'ם אנד בלוז, סול 90 מיליון[72]
ג'וני קאש ארצות הברית 1954–2003 1956 קאנטרי, רוק אנד רול, גוספל 90 מיליון
ניקי מינאז' ארצות הברית 2008–הווה 2010 היפ הופ, פופ 85 מיליון
אר.אי.אם. ארצות הברית 19802011 1983 רוק אלטרנטיבי 85 מיליון[73]
פלו ריידה ארצות הברית 2007–הווה 2007 היפ הופ, היפ האוס, EDM 80 מיליון
איומי האמאסאקי יפן 1998–הווה 1998 ג'יי-פופ, פופ, דאנס, אלקטרונית 80 מיליון
ואן היילן ארצות הברית 1978–הווה 1978 הארד רוק, הבי מטאל 80 מיליון[74]
רד הוט צ'ילי פפרז ארצות הברית 1983–הווה 1987 פאנק רוק, רוק אלטרנטיבי 80 מיליון[75]
פורינר ארצות הברית
בריטניה
1976–הווה 1977 רוק, הארד רוק 80 מיליון[76]
הדלתות ארצות הברית 19651973 1967 רוק פסיכדלי 80 מיליון[77]
ג'ורג' מייקל בריטניה 1981–הווה 1984 פופ 80 מיליון
ריבה מקנטייר ארצות הברית 1975–הווה 1987 קאנטרי, קאנטרי פופ 80 מיליון[78]
מיט לוף ארצות הברית 1968–הווה 1977 רוק, הארד רוק 80 מיליון[79]
טום פטי ארצות הברית 1976–הווה 1977 רוק 80 מיליון[80]
ג'וני האלידיי ארצות הברית 1957–הווה 1960 רוק, פופ 80 מיליון[81]

75 מיליון עד 79 מיליוןעריכה

שם מדינת מקור שנות פעילות שנת הוצאת
התקליט הראשון
סוגה מכירות
הבלאק אייד פיז ארצות הברית 1995–הווה 1998 היפ הופ, רית'ם אנד בלוז, דאנס 76 מיליון[82]
ג'ורני ארצות הברית 1973–הווה 1975 רוק, רוק קל 75 מיליון[83]
קני ג'י ארצות הברית 1982–הווה 1984 סמות' ג'אז 75 מיליון[84]
אשר ארצות הברית 1991–הווה 1994 רית'ם אנד בלוז, פופ 75 מיליון
טופאק שאקור ארצות הברית 19881996 1991 היפ הופ 75 מיליון[85]
רובי ויליאמס בריטניה 1990–הווה 1996 פופ רוק 77 מיליון[86]
אניה אירלנד 1982–הווה 1987 העידן החדש, קלטית 75 מיליון[87]
אלבמה ארצות הברית 1972–הווה 1980 קאנטרי, פופ רוק 75 מיליון[88]
נירוונה ארצות הברית 19871994 1989 גראנג', רוק אלטרנטיבי 75 מיליון[89]
בריאן אדמס קנדה 1979–הווה 1979 רוק 75 מיליון
בוב מארלי ג'מייקה 19621981 1975 רגאיי 75 מיליון[90]
הפוליס בריטניה 19771986
20072008
1978 פופ, רוק 75 מיליון[91]
בארי מנילו ארצות הברית 1973–הווה 1973 פופ, רוק קל 80 מיליון[92]
קיס ארצות הברית 1972–הווה 1974 הארד רוק, הבי מטאל 75 מיליון[93]
אריתה פרנקלין ארצות הברית 1956–הווה 1961 סול, ג'אז, בלוז, רית'ם אנד בלוז 75 מיליון[94]

הערות שולייםעריכה

  1. ^ Russell Hotten, The Beatles at 50: From Fab Four to fabulously wealthy, BBC
  2. ^ Stefan Kyriazis, Elvis would be 80 today: Watch ten of his most sensational performances here, Daily Express
  3. ^ Muthende Nduucu, Celebrities: Big Money, Drugs, Divorce And Mysterious Deaths, The Star(הקישור אינו פעיל, 12 באוקטובר 2017)
  4. ^ Michael Rothman, HappyN 55th Birthday Michael Jackson - His Top 10 Moments, ABC News
  5. ^ Peter Wilkinson, Jackson Was Star The World Could Not Ignore, CNN
  6. ^ Video: Some of Michael Jackson's most famous songs, The Daily Telegraph
  7. ^ Dan Lane, Madonna’s Top 40 Most Downloaded Tracks Revealed!, The Official UK Charts Company, ‏29 במרץ 2012
  8. ^ Madonna beats Elvis’s No.1 albums record as MDNA tops UK chart, Guinness World Records
  9. ^ Will Isern, Young and old flock to Pensacola arena to see music legend Elton John, Pensacola News Journal
  10. ^ Jacqui Boyle, Elton John to play at WSU’s Nutter Center, Dayton Daily News
  11. ^ Steve Morse, ‘Celebration Day’ for Led Zeppelin fans, Boston Globe
  12. ^ Timothy Logue, Weekend: Delco man pens the real story behind Led Zeppelin's rise, Delaware County Daily Times
  13. ^ Javier Espinoza, Magnificent Machines: How to Buy a Vintage Car, The Wall Street Journal
  14. ^ John Maslin, Rock Star Coming To City Car Rally, Wanganui Chronicle
  15. ^ Simon Rihanna Announces Australian Tour September, October 20130, ARIA Charts(הקישור אינו פעיל, 12 באוקטובר 2017)
  16. ^ Michael Idato, Mariah Carey: the passionate and elusive singer reveals her new album, The Sydney Morning Herald
  17. ^ Mariah Carey asks fans to pray for sick husband, ABC News
  18. ^ Joe Michalczuk, Celine Dion: 'I Wouldn't Have Made It Today', Sky News
  19. ^ Sukhdev Sandhu, Learning to love Celine Dion, The Daily Telegraph
  20. ^ Jill Castle, The 20 Queen facts you can share with your mates at the Hydro, Evening Times
  21. ^ Tom Bryant, Brian May reveals cancer fear nightmare as he undergoes tests for mysterious back pains, Daily Mirror
  22. ^ Melissa Locker, Whitney Houston: 10 Career-Defining Moments, Time
  23. ^ Michael Thurston, Music world stunned at Whitney Houston's death, The Australian
  24. ^ Peter Vincent, Malcolm Young's family, management confirms dementia rumours, The Sydney Morning Herald
  25. ^ Zoe Kleinman, AC/DC release catalogue on iTunes, BBC
  26. ^ Danica Kirka, Rocking at 50: Rolling Stones to tour again, The Washington Times
  27. ^ Kerry Lengel, Review: ‘Mamma Mia!’ at ASU Gammage, The Arizona Republic
  28. ^ Philip Murray, ABBA Gold and the UK Bee Gees tribute acts to perform in Skegness, Skegness Standard Newspaper
  29. ^ "Taylor Swift named IFPI Global Recording Artist of 2014", IFPI, ‏23 בפברואר 2015
  30. ^ Stats: SHAKIRA : The Receipts - Classic ATRL, classic.atrl.net (בAmerican English)
  31. ^ Shakira: Receipts, ATRL (בAmerican English)
  32. ^ Colin Brennan, Ireland gives Garth Brooks perfect 52nd birthday present with news he's sold out five dates at Croke park, Irish Mirror
  33. ^ May Jesaro, Eminem's 'Rap God' Breaks Guinness World Record; Has 'Most Words in a Hit Record' With Roughly 4 Words Per Second, The Nairobian
  34. ^ Megan Miller, The Eagles return to Birmingham, The Tuscaloosa News
  35. ^ Nate Strauch, You’ve been U2ed, The Herald Democrat
  36. ^ Glenn Gamboa, Billy Joel named Kennedy Center honoree, Newsday
  37. ^ Rebecca Tucker, Phil Collins is retiring from music, National Post
  38. ^ Robert DiGiacomo, Aerosmith guitarist Perry tells all; band hits A.C. Sunday, The Press of Atlantic City
  39. ^ Helen Brown, Barbra Streisand, O2 Arena, review, The Daily Telegraph
  40. ^ Kanye West Gives Donda’s House Largest Donation Ever, The Chicago Citizen
  41. ^ Brian Boyd, Springsteen has high hopes for radical marketing wheeze, The Irish Times
  42. ^ Jon Pareles, Maurice Gibb of the Bee Gees Dies at 53, New York Times
  43. ^ Lady Gaga: We chart her career as she prepares for Metro Radio Arena concert, Chronicle (באנגלית)
  44. ^ Metallica for Glastonbury Twitter Row, Western Daily Press(הקישור אינו פעיל, 12 באוקטובר 2017)
  45. ^ Jose Pagliery, Jay-Z to buy music streaming Aspiro for $56 million, CNN, ‏30 בינואר 2015
  46. ^ Gillian Orr, Why Has Japan's Cd Market Suddenly Gone Into Decline?, The Independent, ‏25 במרץ 2014
  47. ^ Tris McCall, Bon Jovi to play MetLife Stadium in July, The Jersey Journal
  48. ^ Hunter Schwarz, Finally, our elected officials are giving Britney Spears the respect she deserves, Washington Post, ‏6 בנובמבר 2014
  49. ^ Phil Villarreal, Rod Stewart impressionist, big band aim to wow SaddleBrooke crowd, Arizona Daily Star, ‏14 בנובמבר 2013
  50. ^ Ray Mark Rinaldi, Fleetwood Mac drummer steps out front with photo show, Denver Post, ‏12 במאי 2014
  51. ^ Anna Seaman, Guns N' Roses to play Yas Island, The National, ‏20 באוקטובר 2010
  52. ^ Steve Smith, Steve Smith: George Strait sets concert attendance record; Paul McCartney postpones U.S. shows in June, Press-Telegram, ‏11 ביוני 2014
  53. ^ Amanda Remling, Backstreets Back: Kevin Re-Joins The Backstreet Boys Permanently, Eigth Album In The Future, International Business Times, ‏30 באפריל 2012
  54. ^ Ian Burrell, Prince: The pop’n’rock legend who can sell out vast arenas - so what’s he doing turning up in some of the most intimate venues in London?, The Independent, ‏7 בפברואר 2014
  55. ^ Barry Coulter, Kenny Rogers touches down in Cranbrook this week, Cranbrook Daily Townsman, ‏9 ביוני 2014
  56. ^ Chris Strauss, Paul McCartney wanted a free Brooklyn Nets T-shirt more than anything, USA Today, ‏17 בדצמבר 2013
  57. ^ David Lindquist, Top Hoosier musician #12: Janet Jackson, The Indianapolis Star, ‏20 בדצמבר 2012(הקישור אינו פעיל, 12 באוקטובר 2017)
  58. ^ Justin Crann, Chicago isn't leaving any time soon, Moose Jaw Times-Herald, ‏28 בפברואר 2014(הקישור אינו פעיל, 12 באוקטובר 2017)
  59. ^ Randy Schmidt, Karen Carpenter's tragic story, The Guardian, ‏24 באוקטובר 2010
  60. ^ Virginia Damtsa, Iron Man: Knock, Knock, Knocking on Bob Dylan's Gate, International Business Times, ‏12 בדצמבר 2013
  61. ^ Gerry Krochak, Fort Calgary comes alive with sounds of classic rock of bygone era from Def Leppard, Cheap Trick and Sloan, Calgary Sun, ‏11 ביולי 2013
  62. ^ Jeff Miers, Cher says farewell, again, with ‘Dressed to Kill’ tour, The Buffalo News, ‏16 באפריל 2014
  63. ^ Sally Bennett, Choir buddies Olivia Newton-John and Daryl Braithwaite tune up again, Herald Sun, ‏27 בפברואר 2012
  64. ^ Stevie Wonder urges UN bring light to the blind, China Daily
  65. ^ Manushi Silva, Ever-green Tina Turner, The Nation, ‏8 בדצמבר 2013
  66. ^ Adam W. Kepler, Linda Ronstadt Is Ill, The New York Times, ‏25 באוגוסט 2013
  67. ^ Gary Graff, Disco queen Donna Summer re-embraces the spotlight, Reading Eagle, ‏23 ביולי 2008
  68. ^ Millie Brown, Good Vibrations will bring sounds and spirit of the Beach Boys to CH3, Orange County Register, ‏23 בדצמבר 2013
  69. ^ Tom Szaroleta, Legendary British band The Who bringing tour to Jacksonville, The Florida Times-Union, ‏10 באוקטובר 2014
  70. ^ Steve Smith, Steve Smith: Christine McVie rejoins the Mac; Cher says no to Russia; Joel, Santana honored, San Gabriel Valley Tribune, ‏20 בספטמבר 2013
  71. ^ Andy Richardson, Guitar supremo Carlos being true to himself, Express & Star, ‏12 ביולי 2013
  72. ^ Andrew Travers, Shining Stars: Earth Wind & Fire at Labor Day Experience, The Aspen Times, ‏29 באוגוסט 2014
  73. ^ Mike Tierney, Mike Mills: A Rock Star of Fantasy Sports, The New York Times, ‏20 באפריל 2013
  74. ^ Victor Gonzalez, Van Halen At Bankatlantic Center April 10, Miami New Times, ‏5 באפריל 2012
  75. ^ Mike Tierney, Red Hot Chili Peppers Play Super Bowl 2014: Anthony Kiedis' Mom Is Proud Of Performance, Booth Newspapers, ‏3 בפברואר 2014
  76. ^ Seth Koenig, Rock Band Foreigner Asks Portland High Schoolers To Sing Backup On ‘i Want To Know What Love Is’, Bangor Daily News, ‏11 בפברואר 2014
  77. ^ Hank Stuever, 'When You're Strange' Looks At Doors, Morrison With Fresh Sensibility, Footage, The Washington Post, ‏12 במאי 2010
  78. ^ Jimmy Lane, The Laney Report: Reba Is Country's Top-selling Female Artist, The Bulletin, ‏8 באוקטובר 2014
  79. ^ Joan Jett, Meat Loaf Join Seneca Resorts for ‘Summer Rush', Niagara Gazette, ‏7 במאי 2015
  80. ^ Following That Dream To Reality, The Dispatch, ‏18 בדצמבר 2014
  81. ^ Jon Henley, French Rock Star Wins Back His Music, The Guardian, ‏3 באוגוסט 2004
  82. ^ "Apl.De.Ap Completes Roster Of Artists At ‘MTV Music Evolution 2015’", The Manila Times, ‏7 במאי 2015
  83. ^ Watch again- Friday's programme: Journey – BBC interview, BBC, ‏3 ביוני 2011
  84. ^ Lora Neu, Eloy Enterprise, The Sax Man cometh: Kenny G’s jazz brings swingin’ beat to Wild Horse Pass Casino crowd, Casa Grande Dispatch, ‏16 ביולי 2014
  85. ^ "Happy Birthday Tupac!", Hindustan Times, ‏16 ביוני 2012
  86. ^ Terry Kelly, Robbie Williams Makes Jarrow Girl’s Dream Come True, Shields Gazette, ‏25 ביוני 2014
  87. ^ Andy Beta, A new age for New Age music, Los Angeles Times, ‏3 ביולי 2011
  88. ^ Joe Songer, Teddy Gentry Of The Group Alabama Will Sing His Songs And Tell Stories Behind Them At Samford University, The Birmingham News, ‏3 באוקטובר 2014
  89. ^ Erin Hart, Aberdeen Mural Celebrates Southwest Washington’s Most Famous Band, The Daily Astorian, ‏26 בספטמבר 2014
  90. ^ Patricia Meschino, The Music and Marketing Genius of Bob Marley, 34 Years After His Passing, Billboard, ‏11 במאי 2015
  91. ^ Gary Graff, Andy Summers Finds New Magic In Rock 'n' Roll, Qatar Tribune, ‏9 באוגוסט 2014
  92. ^ Jesse McKinley, Breaking Out of His Pop Prison, The New York Times, ‏15 באוגוסט 2013
  93. ^ Gene Simmons shows his Family Jewels, The Age, ‏11 בדצמבר 2007
  94. ^ Billy Heller, Aretha Franklin’s secret life at Walmart, New York Post, ‏7 ביוני 2014