תבנית:עיר

Ambox important.svg
תבנית זו נמצאת בבקרת מערכת בדיקת פרמטרים, שמופעלת בוויקיפדיה העברית. כל שינוי במבנה הפרמטרים מחייב שינוי מתאים בנתוני התבנית (TemplateData).
יש 2 דפים עם שגיאה בשימוש בתבנית רענון נתונים


המידע מטה מוצג מתוך הדף תבנית:עיר/תיעוד.


מידע ויקינתונים
תבנית זו משתמשת במידע מוויקינתונים. למידע נוסף, ראו עזרה:שימוש במידע מוויקינתונים.
  • כאשר מידע נמשך מוויקינתונים, יופיע אייקון ויקינתונים (Wikidata-logo S.svg) בתחתית התבנית, ולצד המידע יופיע אייקון עיפרון שבלחיצה עליו תועברו לוויקינתונים ותוכלו לערוך את המידע.
  • להסתרה של מידע מוויקינתונים יש להזין - (סימן המינוס) בפרמטר שמיובא מוויקינתונים.

{{{שם}}} ({{{סוג יישוב}}})
{{{שם בשפת המקור}}}
[[File:{{{סמל}}}|100x80px]]
{{{כיתוב סמל}}}
[[File:{{{דגל}}}|100x80px]]
{{{כיתוב דגל}}}
[[File:{{{תמונה}}}|220px|{{{כיתוב}}}]]
{{{כיתוב}}}
מדינה / טריטוריה {{{מדינה}}}
{{{סוג יחידה שלטונית ראשונה}}} {{{יחידה שלטונית ראשונה}}}
{{{סוג יחידה שלטונית שנייה}}} {{{יחידה שלטונית שנייה}}}
{{{סוג יחידה שלטונית שלישית}}} {{{יחידה שלטונית שלישית}}}
{{{סוג יחידה שלטונית רביעית}}} {{{יחידה שלטונית רביעית}}}
חבל ארץ {{{חבל ארץ}}}
רשות מחוקקת {{{רשות מחוקקת}}}
נפות ב{{{סוג יישוב}}} {{{נפות במחוז}}}
ערים ב{{{סוג יישוב}}} {{{ערים במחוז}}}
בירת ה{{{סוג יישוב}}} {{{בירת המחוז}}}
העיר הגדולה {{{העיר הגדולה}}}
עיר אם {{{עיר אם}}}
שפה רשמית {{{שפה רשמית}}}
תאריך ייסוד {{{תאריך ייסוד}}}
שמות קודמים {{{שמות קודמים}}}
סדר כניסה {{{סדר כניסה}}}
שטח {{{שטח}}} קמ"ר (דירוג: {{{דירוג שטח}}})
 ‑ שטח ואחוז מים {{{שטח מים}}} קמ"ר {{{אחוז מים}}}
גובה {{{גובה}}} מטרים
 ‑ הנקודה הגבוהה {{{הנקודה הגבוהה}}}
 ‑ הנקודה הנמוכה {{{הנקודה הנמוכה}}}
סיבת נטישה {{{סיבת נטישה}}}
תאריך נטישה {{{תאריך נטישה}}}
סוג יישוב יורש {{{סוג יישוב יורש}}}
יישובים יורשים {{{יישובים יורשים}}}
דת {{{דת}}}
אוכלוסייה
 ‑ ב{{{סוג יישוב}}} {{{אוכלוסייה}}} (דירוג: {{{דירוג אוכלוסייה}}}, 2015)
 ‑ במטרופולין {{{מטרופולין}}} ({{{תאריך מטרופולין}}})
 ‑ צפיפות {{{צפיפות}}} נפש לקמ"ר ({{{תאריך צפיפות}}})
אזור זמן UTC {{{אזור זמן}}}
אזורי זמן מרובים UTC {{{אזורי זמן מרובים}}}
{{{אתר אינטרנט}}}
Flag of UNESCO.svg אתר מורשת עולמית
{{{מורשת עולמית}}}
{{{סטטיסטיקות}}}

תבנית זו מורכבת מאוד ומשפיעה על למעלה מ-12,000 ערכים. כדי לשמור על כלליותה אנו מעוניינים להוסיף שדות בדרך פרמטרית ולא הוספת שדה המתאים למדינה מסוימת בלבד. נא לדון בדף השיחה לפני הוספת שדה כלשהו לתבנית.

בעמוד זה תיאור פרמטרי התבנית, דוגמאות ושימוש בתבנית עבור עיר שהכורזה גם כאתר מורשת עולמית.

פרמטרים

תבנית זו יפה לערים, חבלי ארץ, מחוזות, נפות, עיירות, כפרים, רבעים בערים גדולות ומדינה בארץ

פרמטרים בירוק הם בגדר חובה מבחינת הצגת התבנית באופן הולם:

  • שם – שם העיר / חבל / מחוז / נפה / עיירה / כפר / רובע / מדינה בארץ
  • סוג יישוב – ערכים חוקיים הם: עיר, חבל ארץ, מחוז, נפה, עיירה, כפר, רובע, פרבר, נציבות עירונית. אפשר לעיין ברשימה המלאה בתבנית:עיר/חלוקה מנהלית. יש לשים לב שתוכן ערך זה משפיע על תצוגת התבנית. למשל, אם ניתן כפר, תצוגת האוכלוסייה תהיה "אוכלוסייה בכפר"
  • שם בשפת המקור – שם בשפת תושבי המקום
  • סמל – תמונה המציגה סמל רשמי של העיר – יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה בלבד (ללא "שמאל" וכדומה)
  • דגל – תמונה המציגה דגל רשמי של העיר – יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה בלבד
  • כיתוב דגל – ברירת המחדל היא "דגל {שם הדף}"
  • סוג פרמטר נוסף – אפשרות להוספת פרמטר נוסף כגון המנון, מוטו, כינוי ועוד
  • פרמטר נוסף – תוכן הפרמטר הנוסף
  • תמונה – תמונה המציגה תמונת נוף של העיר – יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה, אין להשתמש ב-"ממוזער", ואין צורך לציין "מרכז"
  • כיתוב – כיתוב התמונה
  • מדינה – המדינה או הישות המדינית בה נמצאת העיר. יש לכתוב רק את שם המדינה ללא [[]] או {{דגל|מדינה}}. התבנית תשלים תבנית דגל מלאה אוטומטית
  • סוג יחידה שלטונית ראשונה – במדינות בהן קיימת חלוקה שלטונית מעל חבל ארץ או מחוז. למשל מדינה בארצות הברית, פרובינציה בקנדה או קהילה אוטונומית בספרד
  • יחידה שלטונית ראשונה – יש לתת את שם היחידה השלטונית הראשונה. למשל אוהיו בארצות הברית, אלברטה בקנדה או אנדלוסיה בספרד
  • סוג יחידה שלטונית שנייה – במדינות בהן קיימת חלוקה שלטונית שנייה
  • יחידה שלטונית שנייה – יש לתת את שם היחידה השלטונית השנייה
  • סוג יחידה שלטונית שלישית – במדינות בהן קיימת חלוקה שלטונית שלישית
  • יחידה שלטונית שלישית – יש לתת את שם היחידה השלטונית השלישית
  • חבל ארץ – חבל הארץ בו נמצאת העיר. במדינות המחולקות למדינות משנה, כגון הסה בגרמניה, יש להשתמש בשדה "סוג יחידה שלטונית ראשונה"
  • ראש העיר – ראש העיר או העירייה
  • מושל – מושל הנפה או המחוז
  • סוג שליט – סוג השליט במקרה והוא לא מושל
  • סוג יחידה שלטונית מתחת – סוג היחידה השלטונית מתחת לסוג היישוב. לדוגמה בערכי מחוזות סין, יש לתת בפרמטר זה נציבויות כאשר רוצים לתת את מספר או שמות הנציבויות. ברירת המחדל היא נפות
  • נפות במחוז – מספר הנפות במחוז
  • ערים במחוז – מספר הערים במחוז
  • בירת המחוז – בירת המחוז או המדינה. להזין שדה זה רק לישויות מנהליות גדולות מנפה
  • העיר הגדולה – העיר הגדולה במחוז או במדינה. להזין שדה זה רק לישויות מנהליות גדולות מנפה
  • עיר אם – עיר האם של הפרבר
  • שפה רשמית – שפה או שפות רשמיות המדוברות במקום. יש להזין שדה זה רק אם השפות שונות מהשפות ביחידה השלטונית שמעל.
  • שטח – שטח העיר בקילומטרים רבועים. לא להוסיף מלל לאחר המספר
  • שטח מים – שטח המים בקילומטרים רבועים. לא להוסיף מלל לאחר המספר
  • אחוז מים – אחוז שטח המים. לתת עם סימן "%"
  • דירוג שטח – דירוג השטח של היחידה השלטונית במדינה
  • דירוג אוכלוסייה – דירוג האוכלוסייה של היחידה השלטונית במדינה
  • דירוג צפיפות – דירוג הצפיפות של היחידה השלטונית במדינה
  • גובה – גובהה הרשמי של העיר במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר
  • הנקודה הגבוהה – הנקודה הגבוהה במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר. יש להשתמש רק ביחידה שלטונית גדולה מנפה
  • הנקודה הנמוכה – הנקודה הנמוכה במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר. יש להשתמש רק ביחידה שלטונית גדולה מנפה
  • תאריך ייסוד – אם אין תאריך מדויק לתת את השנה או המאה
  • סדר כניסה – סדר הכניסה של היחידה השלטונית לפדרציה, למשל מדינות ארצות הברית
  • אוכלוסייה – אוכלוסיית העיר. לא להוסיף מלל לאחר המספר (ואם יש צורך – להשתמש אך ורק ב-"הערת אוכלוסייה")
  • תאריך אוכלוסייה – התאריך שעד אליו מעודכנת האוכלוסייה
  • הערת אוכלוסייה – הערה אודות האוכלוסייה (סימוכין, הערכה, מקור וכל הערה אחרת)
  • מטרופולין – אוכלוסיית המטרופולין. לא להוסיף מלל לאחר המספר (ואם יש צורך – להשתמש אך ורק ב-"הערת מטרופולין")
  • תאריך מטרופולין – התאריך שעד אליו מעודכנת אוכלוסיית המטרופולין
  • הערת מטרופולין – הערה אודות האוכלוסייה במטרופולין
  • צפיפות – צפיפות האוכלוסייה. לא להוסיף מלל לאחר המספר
  • תאריך צפיפות – התאריך שעד אליה מעודכנת צפיפות האוכלוסייה. אם השדה אינו מאוכלס יוצג תאריך האוכלוסייה
  • קואורדינטות – הקואורדינטות למיקום במבנה {{coord}}. אם השדה ריק, התבנית תיקח את הקואורדינטות מוויקינתונים.
  • אזור זמן – פלוס או מינוס ושעה, לדוגמה: +5
  • אתר אינטרנט – אתר אינטרנט רשמי
  • מפה – מפה המציגה מיקום על מפה אילמת. יש להשתמש בתבנית:מפת מיקום בלבד
  • מפה מפורטת – מפה מפורטת של העיר, כגון רבעים, או מפה מפורטת של המחוזות והנפות. ניתן לציין הערות לאחר ציון תגית התמונה
  • סטטיסטיקות – תוספת של סטטיסטיקות עירוניות ודמוגרפיות. ראו פירוט בתבנית:סטטיסטיקה עירונית. אפשר לראות דוגמה בערך אולבני תחת התבנית המתקפלת דמוגרפיה

דוגמאות תבנית להעתקה

עיר סטטיסטיקה עירונית
{{עיר
| שם = 
| סוג יישוב = 
| שם בשפת המקור = 
| סמל = 
| דגל = 
| כיתוב סמל = 
| כיתוב דגל = 
| סוג פרמטר נוסף = 
| פרמטר נוסף = 
| תמונה = 
| כיתוב = 
| מדינה = 
| סיווג מדינה = 
| מיקום = 
| סוג יחידה שלטונית ראשונה = 
| יחידה שלטונית ראשונה = 
| יחידה שלטונית שנייה = 
| סוג יחידה שלטונית שנייה = 
| יחידה שלטונית שלישית = 
| סוג יחידה שלטונית שלישית = 
| יחידה שלטונית רביעית = 
| סוג יחידה שלטונית רביעית = 
| חבל ארץ = 
| ראש העיר = 
| מושל = 
| רשות מחוקקת = 
| סוג שליט = 
| סוג יחידה שלטונית מתחת = 
| נפות במחוז = 
| ערים במחוז = 
| בירת המחוז = 
| עיר אם = 
| שפה רשמית = 
| שטח = 
| דירוג שטח = 
| יחידת שטח = 
| תאריך שטח = 
| שטח מים = 
| אחוז מים = 
| דירוג אוכלוסייה = 
| דירוג צפיפות = 
| גובה = 
| הנקודה הגבוהה = 
| הנקודה הנמוכה = 
| תאריך ייסוד = 
| סדר כניסה = 
| אוכלוסייה = 
| תאריך אוכלוסייה = 
| הערת אוכלוסייה = 
| צפיפות = 
| הערת צפיפות = 
| תאריך צפיפות = 
| מטרופולין = 
| תאריך מטרופולין = 
| הערת מטרופולין = 
| העיר הגדולה = 
| קואורדינטות = 
| אזור זמן = 
| אזורי זמן מרובים = 
| אתר אינטרנט = 
| מפה = 
| כיתוב מפה = 
| מפה מפורטת = 
| כיתוב מפה מפורטת = 
| סטטיסטיקות = 
| ללא קטגוריה = 
| סיבת נטישה = 
| תאריך נטישה = 
| סוג יישוב יורש = 
| יישובים יורשים = 
| שמות קודמים = 
| דת = 
| מורשת עולמית = 
}}
{{סטטיסטיקה עירונית
| לבנים = 
| שחורים = 
| אסיאתים = 
| אינדיאנים = 
| היספנים ולטינים = 
| מספר משקי בית = 
| מספר משפחות עם ילדים = 
| אחוז הזוגות הנשואים = 
| אחוז האימהות החד הוריות = 
| גודלה של משפחה ממוצעת = 
| מתחת לגיל 18 = 
| גילאים 18 - 24 = 
| גילאים 25 - 44 = 
| גילאים 45 - 64 = 
| מעל גיל 65 = 
| גיל ממוצע = 
| יחס הנשים לגברים = 
| יחס הנשים לגברים מעל גיל 18 = 
| הכנסה ממוצעת = 
| הכנסה ממוצעת למשפחה = 
| הכנסה לנפש = 
| שיעור האוכלוסייה מתחת לקו העוני = 
| שיעור המשפחות מתחת לקו העוני = 
| שיעור האוכלוסייה מתחת לגיל 18 מתחת לקו העוני = 
| שיעור האוכלוסייה מעל לגיל 65 מתחת לקו העוני = 
| הכנסה ממוצעת לגברים = 
| הכנסה ממוצעת לנשים = 
}}

שימוש בתבנית מידע/אתר מורשת

תבנית זו הינה תבנית עזר המיועדת עבור הצגת אתר מורשת עולמית בתבנית קיימת בתוך פרמטר |מורשת עולמית={{תבנית מידע/אתר מורשת|...}}.
ניתן להציב אותה בתור תבנית עזר בתוך אחת מהתבניות הבאות:

הסבר על הפרמטרים

  • שם: שם האתר. ברירת המחדל הוא שם הערך עצמו. כאשר היא מוצבת כתבנית עזר יש לציין |שם=- ואין צורך להוסיף תמונה או כיתוב אבל צריך להוסיף |שם מורשת=
  • שם מורשת: שם האתר לפי אונסק"ו במידה והוא שונה משם הערך.
  • סוג: תרבותי, טבעי או טבעי ותרבותי לאתר הכולל את שניהם.
  • מספר מזהה: המספר המזהה של אונסק"ו.
  • שנת הכללה: השנה בה הוכלל האתר.
  • שנת ביטול: השנה בה בוטל האתר כאתר מורשת.
  • קריטריונים: בהתאם לקריטריונים.
  • חלק מתוך: חלק מתוך איזה אתר מורשת עולמית הוא (במידה והוא חלק מאתר אחר).
  • שטח האתר: שטח האתר.
  • שטח אזור החיץ: שטח אזור החיץ בין שטח האתר לגבולותיו.
  • הערות: הערות למקרים חריגים.
|מורשת עולמית=
{{תבנית מידע/אתר מורשת
| שם = -
| שם מורשת = 
| שם בשפת המקור = 
| סוג = 
| תמונה = 
| כיתוב = 
| קריטריונים = 
| מספר מזהה = 
| שנת הכללה = 
| הערות = 
| חלק מתוך = 
| שטח האתר = 
| שטח אזור החיץ = 
| ללא קטגוריה = 
}}



אין תיאור.

פרמטרים של תבניות

התבנית הזאת מעדיפה עיצוב פרמטרים בתור פסקה.

פרמטרתיאורסוגמצב
שםשם

שם העיר / חבל ארץ / מחוז / נפה / עיירה / כפר / רובע / פרבר / פרובינציה / מדינה (בארץ) / נציבות עירונית / מחוז אוטונומי

בלתי־ידועלא חובה
סוג יישובסוג יישוב

יש לבחור בסוג היישוב מתוך האפשרויות. יש לשים לב שהבחירה תשפיע על אופן תצוגת התבנית.

בלתי־ידועדרוש
שם בשפת המקורשם בשפת המקור

שם בשפת תושבי המקום

בלתי־ידועלא חובה
סמלסמל

תמונה המציגה סמל רשמי של העיר - יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה בלבד (ללא "שמאל" וכדומה)

בלתי־ידועלא חובה
דגלדגל

תמונה המציגה דגל רשמי של העיר - יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה בלבד

בלתי־ידועלא חובה
כיתוב סמלכיתוב סמל

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
כיתוב דגלכיתוב דגל

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג פרמטר נוסףסוג פרמטר נוסף

אפשרות להוספת פרמטר נוסף כגון [[המנון]], [[מוטו]] כינוי ועוד

בלתי־ידועלא חובה
פרמטר נוסףפרמטר נוסף

תוכן הפרמטר הנוסף

בלתי־ידועלא חובה
תמונהתמונה

תמונה המציגה תמונת נוף של העיר - יש לציין בתגית התמונה את גודל התמונה, אין להשתמש ב-"ממוזער", ואין צורך לציין "מרכז"

בלתי־ידועלא חובה
כיתובכיתוב

כיתוב התמונה

בלתי־ידועלא חובה
מדינהמדינה

המדינה או הישות המדינית בה נמצאת העיר

בלתי־ידועמוצע
סיווג מדינהסיווג מדינה

סוג הישות המדינית שבפרמטר "מדינה". לרוב אין צורך לציין.

בלתי־ידועלא חובה
מיקוםמיקום

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג יחידה שלטונית ראשונהסוג יחידה שלטונית ראשונה

במדינות בהן קיימת חלוקה שלטונית מעל חבל ארץ או מחוז. למשל [[מדינות ארצות הברית|מדינות]] בארצות הברית, [[הפרובינציות והטריטוריות של קנדה|פרובינציה]] בקנדה או [[קהילות אוטונומיות של ספרד|קהילה אוטונומית]] בספרד.

בלתי־ידועלא חובה
יחידה שלטונית ראשונהיחידה שלטונית ראשונה

יש לתת את שם היחידה השלטונית. למשל [[אוהיו]] ב[[ארצות הברית]], [[אלברטה]] ב[[קנדה]] או [[אנדלוסיה]] בספרד.

בלתי־ידועלא חובה
יחידה שלטונית שנייהיחידה שלטונית שנייה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג יחידה שלטונית שנייהסוג יחידה שלטונית שנייה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
יחידה שלטונית שלישיתיחידה שלטונית שלישית

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג יחידה שלטונית שלישיתסוג יחידה שלטונית שלישית

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
יחידה שלטונית רביעיתיחידה שלטונית רביעית

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג יחידה שלטונית רביעיתסוג יחידה שלטונית רביעית

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
חבל ארץחבל ארץ

חבל הארץ בו נמצאת העיר. במדינות המחולקות למדינות משנה, כגון הסה בגרמניה, יש להשתמש בשדה "סוג יחידה שלטונית ראשונה"

בלתי־ידועלא חובה
ראש העירראש העיר

שם ראש העיר או העירייה

בלתי־ידועלא חובה
מושלמושל

מושל הנפה או המחוז

בלתי־ידועלא חובה
רשות מחוקקתרשות מחוקקת

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג שליטסוג שליט

סוג שליט, במקרה והוא לא מושל

מחרוזתלא חובה
סוג יחידה שלטונית מתחתסוג יחידה שלטונית מתחת

סוג היחידה השלטונית מתחת לסוג היישוב. לדוגמה בערכי מחוזות סין, יש לכתוב בפרמטר זה [[חלוקה מנהלית של סין העממית|נציבויות]] כאשר רוצים לתת את מספר או שמות הנציבויות.

בלתי־ידועלא חובה
נפות במחוזנפות במחוז

מספר הנפות במחוז

בלתי־ידועלא חובה
ערים במחוזערים במחוז

מספר הערים במחוז

בלתי־ידועלא חובה
בירת המחוזבירת המחוז

בירת המחוז או המדינה. להזין שדה זה רק לישויות מנהליות גדולות מנפה.

בלתי־ידועלא חובה
עיר אםעיר אם

עיר האם של הפרבר

בלתי־ידועלא חובה
שפה רשמיתשפה רשמית

שפה או שפות רשמיות המדוברות במקום. יש להזין שדה זה רק אם השפות שונות מהשפות ביחידה השלטונית שמעל.

בלתי־ידועלא חובה
שטחשטח

שטח העיר בקילומטרים רבועים. לא להוסיף מלל לאחר המספר.

בלתי־ידועלא חובה
דירוג שטחדירוג שטח

דירוג השטח במדינה

בלתי־ידועלא חובה
יחידת שטחיחידת שטח

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
תאריך שטחתאריך שטח

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
שטח מיםשטח מים

שטח המים בקילומטרים רבועים. לא להוסיף מלל לאחר המספר

בלתי־ידועלא חובה
אחוז מיםאחוז מים

אחוז שטח המים. לתת עם סימן %

בלתי־ידועלא חובה
דירוג אוכלוסייהדירוג אוכלוסייה

דירוג האוכלוסייה במדינה

בלתי־ידועלא חובה
דירוג צפיפותדירוג צפיפות

דירוג הצפיפות במדינה

בלתי־ידועלא חובה
גובהגובה

גובהה הרשמי של העיר במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר

בלתי־ידועלא חובה
הנקודה הגבוהההנקודה הגבוהה

הנקודה הגבוהה במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר. יש להשתמש רק ביחידה שלטונית גדולה מנפה

בלתי־ידועלא חובה
הנקודה הנמוכההנקודה הנמוכה

הנקודה הנמוכה במטרים מעל פני הים. לא להוסיף מלל לאחר המספר. יש להשתמש רק ביחידה שלטונית גדולה מנפה

בלתי־ידועלא חובה
תאריך ייסודתאריך ייסוד

אם אין תאריך מדויק לתת את השנה או המאה

בלתי־ידועלא חובה
סדר כניסהסדר כניסה

סדר הכניסה של היחידה השלטונית לפדרציה, למשל מדינות ארצות הברית

בלתי־ידועלא חובה
אוכלוסייהאוכלוסייה

אוכלוסיית העיר. לא להוסיף מלל לאחר המספר (ואם יש צורך - להשתמש אך ורק ב-"הערת אוכלוסייה")

ערך התחלתי
ספרות בלבד!
מספרלא חובה
תאריך אוכלוסייהתאריך אוכלוסייה

התאריך שעד אליו מעודכנת האוכלוסייה

תאריךלא חובה
הערת אוכלוסייההערת אוכלוסייה

הערה אודות האוכלוסייה (סימוכין, הערכה, מקור וכל הערה אחרת)

בלתי־ידועלא חובה
צפיפותצפיפות

אין תיאור

מספרלא חובה
הערת צפיפותהערת צפיפות

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
תאריך צפיפותתאריך צפיפות

אין תיאור

תאריךלא חובה
מטרופוליןמטרופולין

אוכלוסיית המטרופולין. לא להוסיף מלל לאחר המספר (ואם יש צורך - להשתמש אך ורק ב-"הערת מטרופולין")

מספרלא חובה
תאריך מטרופוליןתאריך מטרופולין

התאריך שעד אליו מעודכנת אוכלוסיית המטרופולין

תאריךלא חובה
הערת מטרופוליןהערת מטרופולין

הערה אודות האוכלוסייה במטרופולין

בלתי־ידועלא חובה
העיר הגדולההעיר הגדולה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
קואורדינטותקואורדינטות

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
אזור זמןאזור זמן

אין תיאור

ערכים מוצעים
+0:15 +0:30 +0:45 +1:00 +1:15 +1:30 +1:45 +2:00 +2:15 +2:30 +2:45 +3:00 +3:15 +3:30 +3:45 +4:00 +4:15 +4:30 +4:45 +5:00 +5:15 +5:30 +5:45 +6:00 +6:15 +6:30 +6:45 +7:00 +7:15 +7:30 +7:45 +8:00 +8:15 +8:30 +8:45 +9:00 +9:15 +9:30 +9:45 +10:00 +10:15 +10:30 +10:45 +11:00 +11:15 +11:30 +11:45 +12:00 +12:45 +13:00 +14:00 -0:15 -0:30 -0:45 -1:00 -1:15 -1:30 -1:45 -2:00 -2:15 -2:30 -2:45 -3:00 -3:15 -3:30 -3:45 -4:00 -4:15 -4:45 -5:00 -5:15 -5:30 -5:45 -6:00 -6:15 -6:30 -6:45 -7:00 -7:15 -7:30 -7:45 -8:00 -8:15 -8:30 -8:45 -9:00 -9:15 -9:30 -9:45 -10:00 -10:15 -10:30 -10:45 -11:00 -11:15 -11:30 -11:45 -12:00 +0:00 +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 +10 +11 +12 +13 +14 0 -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 -12 +0 -0 +01:00 +01:15 +01:30 +01:45 +02:00 +02:15 +02:30 +02:45 +03:00 +03:15 +03:30 +03:45 +04:00 +04:15 +04:30 +04:45 +05:00 +05:15 +05:30 +05:45 +06:00 +06:15 +06:30 +06:45 +07:00 +07:15 +07:30 +07:45 +08:00 +08:15 +08:30 +08:45 +09:00 +09:15 +09:30 +09:45 -01:00 -01:15 -01:30 -01:45 -02:00 -02:15 -02:30 -02:45 -03:00 -03:15 -03:30 -03:45 -04:00 -04:15 -04:30 -04:45 -05:00 -05:15 -05:30 -05:45 -06:00 -06:15 -06:30 -06:45 -07:00 -07:15 -07:30 -07:45 -08:00 -08:15 -08:30 -08:45 -09:00 -09:15 -09:30 -09:45 -
בלתי־ידועלא חובה
אזורי זמן מרוביםאזורי זמן מרובים

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
אתר אינטרנטאתר אינטרנט

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
מפהמפה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
כיתוב מפהכיתוב מפה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
מפה מפורטתמפה מפורטת

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
כיתוב מפה מפורטתכיתוב מפה מפורטת

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סטטיסטיקותסטטיסטיקות

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
ללא קטגוריהללא קטגוריה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סיבת נטישהסיבת נטישה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
תאריך נטישהתאריך נטישה

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
סוג יישוב יורשסוג יישוב יורש

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
יישובים יורשיםיישובים יורשים

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
שמות קודמיםשמות קודמים

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
דתדת

אין תיאור

בלתי־ידועלא חובה
מורשת עולמיתמורשת עולמית

הצבת תבנית מידע/אתר מורשת עבור אתר מורשת עולמית

בלתי־ידועלא חובה