רשימת צוות ה-WWE

רשימת ערכים
WWE Logo.svg

ה-WWE הוא ארגון היאבקות אמריקאי שמשרדיו נמצאים בסטמפורד, קונטיקט. צוות העובדים ב-WWE מורכב ממתאבקים, מנג'רים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, שופטים, מאמנים, מפיקים, תסריטאים ועוד.

החוזים בארגון מורכבים מחוזה פיתוח עד לרמה של חוזה לטווח ארוך של שנים. העובדים ברוסטר הראשי משתייכים לאחת התוכניות (Raw או SmackDown). כמו כן, התוכנית 205 לייב היא בלעדית למחלקת משקל הקל של הארגון (93 ק"ג ומטה).

כוח האדם של הארגון מאורגן להלן על ידי תפקידם ב-WWE:

מתאבקיםעריכה

משפחת מקמהןעריכה

 
(משמאל לימין) וינס מקמהן, טריפל אייץ' ושיין מקמהן
 
סטפני מקמהן

משפחת מקמהן היא בעלת המניות והבעלים של ה-WWE. בנוסף לתפקידים הארגונים של בני המשפחה, הם מופיעים גם כדמויות סמכותיות וכמתאבקים באופן לא תדיר במותגים השונים.

שם במה שם אמיתי הערות
מר. מקמהן וינס מקמהן יו"ר הדירקטוריון
מנכ"ל
מפיק בפועל
בעל חלק רב בארגון
שיין מקמהן שיין מקמהן בעל חלק זעיר בארגון
מתאבק מדי פעם
סטפני מקמהן סטפני לווק מנהלת המותג הראשית
נציבה ממונה
בעלת חלק זעיר בארגון
חברה בדירקטוריון
מתאבקת מדי פעם
טריפל אייץ' פול לווק בעל בעלות מינורית בחברה
חבר בדירקטוריון
סמנכ"ל
מנהל תפעול ראשי
מתאבק מדי פעם

Rawעריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – Raw

מתאבקי התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
AJ סטיילס אלן ג'ונס
אקאם סאני דינסה
אקירה טוזאווה אקירה טוזאווה
אליסטר בלאק טום באדג'ן
אנדרדה מנואל אנדרדה אורופזה אלוף ארצות הברית
אנג'לו דוקינס גארי גורדון
בובי לאשלי פרנקלין לאשלי
באדי מרפי מת'יו אדמס אלוף הזוגות של Raw
ברוק לסנר ברוק לסנר אלוף ה-WWE
סדריק אלכסנדר סדריק ג'ונסון
קורט הוקינס בריאן מאיירס
דרו מקינטייר אנדרו גאלוויי
EC3 מייקל האטר לא פעיל; זעזוע מוח
אדג' אדם קופלנד חבר היכל התהילה
אריק יאנג ג'רמי פריץ
אריק רואן ג'וסף רוד
אריק ריימונד רואו
הומברטו קאריו הומברטו קאריו
איבר טוד סמית'
ג'ינדר מהאל יוברג' דסי לא פעיל; פציעה בברך
קארל אנדרסון צ'אד אלגרה
קווין אואנס קווין סטין
לוק גאלוס אנדרו הנקינסון
מוג'ו ראולי דין מוטדי
מונטז פורד קנת' קרופורד
נו ויי חוזה לויס ולנזואלה ג'וניור
רנדי אורטון רנדל אורטון
ריי מיסטיריו אוסקר גוטיירז
רזאר גזים סלמאני
ריקושט טרבור מאן
רידיק מוס מייקל רליס אלוף 24/7 של ה-WWE
R-טרות' רוני קילינגס
רוסב מירוסלב ברנשב
סמואה ג'ו נואופולו סינואה
סת' רולינס קולבי לופז אלוף הזוגות של Raw
שלטון בנג'מין שלטון בנג'מין
טייטוס אוניל תדיאוס בולארד סניור
זאק ריידר מת'יו קרדונה

מתאבקות התוכניתעריכה

 
אסקה
 
קיירי סיין
שם במה שם אמיתי הערות
אסקה קנאקו אוראיי אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
בקי לינץ' רבקה קווין אלופת הנשים של Raw
בילי קיי ג'סיקה מקאיי
שארלוט פלייר אשלי פלייר
קיירי סיין קאורי האוסקו אלופת זוגות הנשים של ה-WWE
לאנה קת'רין פרי מנג'רית של בובי לאשלי
ליב מורגן ג'יונה דאדיו
מריה קנליס מריה קנליס מנג'רית של מייק קנליס
נעמי טריניטי פאטו
נטליה נטליה ניידהארט-וילסון
ניה ג'קס סבלינה פננה לא פעילה; פציעות בברכיים
פייטון רויס קאסי מקינטוש
רובי ריוט דורי פראנג' לא פעילה; ניתוח בכתף
שרה לוגאן שרה ברידג'ס
זלינה וגה תיאה טרינידד מנג'רית של אנדרדה

סמאקדאוןעריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – סמאקדאון

מתאבקי התוכניתעריכה

 
הניו דיי - אקסבייר וודס, ביג אי וקופי קינגסטון (משמאל לימין)
שם במה שם אמיתי הערות
אפולו קרוז ססה אואה
ביג אי אטורה איוון אלוף הזוגות של סמאקדאון
בו דאלאס טיילור רוטנדה
ברון סטרומן אדם שר
ביג שואו פול וייט II
סזארו קלאודיו קסטניולי
קורטיס אקסל ג'וסף הניג
דניאל בריאן בריאן דניאלסון
דאש ויילדר דניאל וילר
דולף זיגלר ניקולאס נמת'
דרייק מאבריק ג'יימס קורטין ג'נרל מנג'ר של 205 לייב
דרו גולאק דרו גולאק
אליאס ג'פרי שולו
אפיקו קולון אורלנדו קולון
"השד" בריי וויאט ווינדהאם רוטנדה האלוף האוניברסלי
גראן מטאליק מסקרה דוראדה
הית' סלייטר הית' מילר
ג'ף הארדי ג'פרי הארדי לא פעיל; פציעה בברך
ג'יי אוסו יושוע פאטו
ג'ימי אוסו ג'ונתן פאטו
ג'ון מוריסון ג'ון הניגן
קאליסטו עמנואל רודריגז
קיין גלן ג'ייקובס לא פעיל; ראש העיר של מחוז נוקס, טנסי
המלך קורבין תומאס פסטוק
קופי קינגסטון קופי סרקודי-מנסה אלוף הזוגות של סמאקדאון
לארס סאליבן דילן מיילי לא פעיל; פציעה בברך
לינסה דוראדו חוסה קורדרו
מאט הארדי מת'יו הארדי
המיז מייקל מיזאנין
מוסטפא עלי עדיל עלאם
אוטיס ניקולה בוגוז'ביץ'
פרימו קולון אדווין קולון קואטס
רוברט רוד רוברט רוד ג'וניור
רומן ריינס ליאטי אנואי
סמי זיין רמי סבי
סקוט דוסון דייוויד הרווד
שיימוס סטפן פארליי
שינסקה נקאמורה שינסקה נקאמורה האלוף הבין יבשתי
שורטי ג'י צ'ארלס בטס
טאקר לוי קופר
אקסבייר וודס אוסטין ווטסון אלוף הזוגות של סמאקדאון
לא פעיל; קרע באכילס
מנחה תוכנית היוטיוב UpUpDownDown

מתאבקות התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסה בליס אלכסיס קאופמן
ביילי פמלה מרטינז אלופת הנשים של סמאקדאון
כרמלה לאה ואן דייל
דנה ברוק אשלי סברה
אמבר מון אדריאן ריס לא פעילה; קרע באכילס
לייסי אוואנס מייסי אסטרלה
מנדי רוז אמנדה סקומאנו
מיקי ג'יימס מיקי ג'יימס-אלדיס לא פעילה; פציעה בברך
ניקי קרוס ניקולה גלנקרוס
סשה בנקס מרסדס קסטנר-ורנאדו
סוניה דוויל דריה ברנאטו
טמינה סרונה סנוקה-פולמלו

עובדים אחריםעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
מאריס מאריס מיזאנין מנג'רית של המיז
פייג' סאראיה-ג'ייד בוויס
פול היימן פול היימן מנג'ר של ברוק לסנר
מפיק בפועל של Raw

205 לייב (דיוויזיית משקל קל)עריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – 205 לייב
שם במה שם אמיתי הערות
ארייה דבארי ארייה דבארי
דה בריאן קנדריק בריאן קנדריק
"ג'נטלמן" ג'ק גלאגר אוליבר קלפי מופיע גם ב-NXT UK
מייק קנליס מייקל בנט
סמיר סינג הרווינדר סיהרה
סוניל סינג גורבינדר סיהרה
טוני ניס אנטוני ניס

NXTעריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – NXT

מתאבקי התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
אדם קול אוסטין ג'נקינס אלוף NXT
אנג'ל גרזה הומברטו גרזה סולאנו
ארטורו רואס אדריאן ג'אוד
בואה ינבו וואנג
בובי פיש רוברט אנתוני פיש
קמרון גריימס טרבור קדל
סזאר בונוני סזאר בונוני
דמיאן פריסט לואיס מרטינז
דני בורץ' מרטין האריס
דקסטר לומיס סמואל שואו
דומיניק דיג'אקוביק כריסטופר דיג'אק
פאנדנגו קורטיס הוסי לא פעיל; פריקת כתף
פין באלור פרגל דוויט
אייזיאה "סוורב" סקוט סטפון סטריקלנד
ג'קסון רייקר צ'אד ליאל
ג'וני גרגאנו ג'ון גרגאנו
קית' לי קית' לי אלוף צפון אמריקה של NXT
קיליאן דיין דמיאן מקל
קונה ריבס נוח פנג-פוטייס
קושידה יוג'ירו קושידה
קייל אוריילי קייל גרינווד
ליאו ראש ליונל גרין
מנסור מנסור אל-שייאיל
מאט רידל מת'יו רידל אלוף הזוגות של NXT
אוני לורקאן כריסטופר ג'ירארד
פיט דאן פיטר אינגלנד אלוף הזוגות של NXT
ראול מנדוזה ראול מנדוזה
רודריק סטרונג כריסטופר לינדסי
שיין ת'ורן שיין ורייזר
סטיב קאטלר סטיבן קופריק
טינו סבטלי סבטינו פיסיטלי לא פעיל; פציעה בחזה
תומאסו צ'אמפה תומאסו צ'אמפה
טיילר בריז מתיאס קלמנט
ולווטין דרים פטריק קלארק ג'וניור
ווסלי בלייק קורי ווסטון

מתאבקות התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
אלייה נוף אל-עריבי
ביאנקה בלאייר ביאנקה בלייר
קנדיס לאריי קנדיס גרגאנו
צ'לסי גרין צ'לסי גרין
דקוטה קאי צ'רי קראולי
דיאונה פוראזו דיאונה פוראזו
איאו שיראי מסאמי אודאטה
ג'זמין דיוק ג'זמין דיוק
קייסי קטנזארו קייסי קטנזארו
מרינה שפיר מרינה שפיר
מרסדס מרטינז ג'סמין בניטז
מיה אים סטפני בל
ראקל גונזאלס ויקטוריה גונזאלס
ריאה ריפלי דמי בנט אלופת הנשים של NXT
שיינה בייזלר שיינה בייזלר
שוטצי בלאקהארט אשלי אורבנסקי
טיינרה קונטי טיינרה מלו דה קרבאליו
טיגן נוקס סטפני ניואל
ונסה בורן דניאל קמלה
זאיה לי ג'או זאיה

עובדים אחריםעריכה

 
וויליאם ריגל
שם במה שם אמיתי הערות
רוברט סטון רוברט שטראוס מנג'ר של צ'לסי גרין
וויליאם ריגל דארן מת'יוס ג'נרל מנג'ר
מפיק
צייד כישרונות
מנהל פיתוח כישרונות

NXT UKעריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – NXT UK

מתאבקי התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
אלכסנדר וולף אקסל טישר
אמיר ג'ורדן בילאל אנסרי
אשטון סמית' אשטון סמית'
דייב מסטיף דייוויד מינטון
אדי דניס אדוארד דניס
פביאן אייכנר פביאן אייכנר
פלאש מורגן וובסטר גייבין ווטקינס
איליה דרגונוב איליה רוקובר
ג'יימס דרייק ג'יימס דוול
ג'ו קופי ג'וסף קופי
ג'ורדן דבלין ג'ורדן דבלין אלוף ה-NXT במשקל קל
ג'וסף קונרס ג'וסף באקטון
קסיוס אונו כריס ספרדלין מופיע גם ב-NXT
קני ויליאמס אלן נידרי
ליגרו סיימון מוסק
מרסל ברטל מרסל ברטל
מארק אנדרוז מארק אנדרוז
מארק קופי מארק קופי אלוף הזוגות של NXT UK
נועם דר נועם דר
רידג' הולאנד לוק מנזיס
סאם גראדוול סאם גראדוול
סאקסון האקסלי רוס קוק
טראוויס בנקס טראוויס בליג
טרנט סבן בנג'מין ווב
טאקר פול גלאגר
טיילר בייט טיילר בייט
טייסון טי בון טום קליפורד
וולטר וולטר האן אלוף בריטניה
ויילד בור מייקל היצ'מן
וולפגנג בארי יאנג אלוף הזוגות של NXT UK
זאק גיבסון ג'ק רה

מתאבקות התוכניתעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
צ'ארלי מורגן יסמין לנדר
איילה דאון קורטני סטיוארט
ג'יני ג'יני סנדו
קיי לי ריי קיילי ריי אלופת הנשים של NXT UK
קילר קלי רחל לורנסו
מילי מקנזי מילי מקנזי
נינה סמואלס סמנת'ה אלן
טוני סטורם טוני רוסל
זאיה ברוקסייד זאיה הנדרסון

עובדים אחריםעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
ג'וני סיינט ג'ון מילר ג'נרל מנג'ר
סיד סקאלה לא ידוע עוזר ג'נרל מנג'ר
מתאבק מדי פעם

מגויסי מתחם ה-Performance Centerעריכה

עמוד ראשי 
ראו גם – WWE Performance Center

מתאבקי המתחםעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
אוסטין תיאורי אוסטין וייט אלוף Evolve
אלוף WWN
באבטונדה באבטונדה אייגבוסי
דניאל וידוט דניאל וידוט
דנזל דג'ורנט דנזל דג'ורנט
דיו מדין ברנן ויליאמס
דוריאן מאק דניאל מת'ה
ג'יט רמה סאטנדר דאגר
קילר קרוס קווין קיסר
מאט מרטל מת'יו לי
מוחמד פאחים מוחמד עבדלפאתח
ניק אוגרלי ניקולאס קומורוטו
עומארי פאלמר עומארי פאלמר
ריק בוגז אריק בוגנהאגן
רינקו סינג רינקו רג'פוט
רוקי ייפנג יושיאנג
סאורב ג'וראר סאורב ג'וראר
טימותי טאצ'ר טימותי מורה

מתאבקות המתחםעריכה

שם במה שם אמיתי הערות
ג'סי אלבן ג'סיקה אלבן
קאוויטה דווי קאוויטה דלאל
קיידן קרטר לייסי ליין
MJ ג'נקינס מוניק ויליאמס-ג'נקינס
ריינה גונזלס ויקטוריה גונזלס
סנטנה גארט סנטנה גארט
סקרלט בורדו אליזבת צ'יהאיה

עצמאייםעריכה

הערה: ה-WWE מגדירים את מתאבקים אלה כחתומים בחברה, אך לא משתייכים לאף אחד מהמותגים, לכן נקראים מתאבקים עצמאיים.

שם במה שם אמיתי הערות
קיין ולסקז קיין ולסקז
ג'ון סינה ג'ון סינה מופיע באופן לא רציף
רונדה ראוזי רונדה ראוזי לא פעילה; פציעה ביד
אנדרטייקר מארק קאלאווי מופיע באופן לא רציף

צוות שידורעריכה

הטבלה הבאה מתייחסת לחברי צוות השידור שמכסים את שידורי ה-WWE. קבוצה זו כוללת מגישים, שדרנים, פרשנים, קריינים, מראיינים, מארחי פאנל לפני ולאחר האירועים ואנליסטים.

 
מייקל קול
שם במה שם אמיתי הערות
איידן אינגליש מת'יו ריוולדט פרשן ב-205 לייב
בת' פיניקס אליזבת' קופלנד פרשנית ב-NXT
חברת היכל התהילה
בוקר טי רוברט האפמן אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פרשן ב-Raw
חבר היכל התהילה
ביירון סקסטון בריאן קלי פרשן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קרלוס קבררה קרלוס קבררה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קתי קלי קת'רין קלי מנחת התוכניות: WWE Now, Bottom Line ו-NXT Insider
צ'ארלי קארוסו צ'ארלי ארנולט מראיינת מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קורי גרייבס מת'יו פולינסקי פרשן ב-Raw, בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
דייוויד אוטונגה דייוויד אוטונגה סניור אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
פונאקי צ'ושי פונאקי שדרן יפני באירועי שלם וצפה
גרג המילטון גרג הוטסון קריין בסמאקדאון, ב-205 לייב ובאירועי שלם וצפה
ג'רי לולר ג'רי לולר אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
חבר היכל התהילה
ג'רי סוטו ג'רי סוטו שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'וג'ו ג'וסן אופרמן קריינית ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
ג'ונתן קואצ'מן ג'ונתן קואצ'מן פרשן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
קיילה ברקסטון קיילה בקר מראיינת מאחורי הקלעים בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
קריינית של NXT
מרסלו רודריגז מרסלו רודריגז לפריה שדרן ספרדי ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מאורו רנאלו מאורו רנאלו שדרן ב-NXT
מייקל קול מייקל קולגארד שדרן ב-Raw ובאירועי שלם וצפה
מייק רום אוסטין רומרו מראיין מאחורי הקלעים ב-Raw ובאירועי השלם וצפה
קריין ב-NXT ובמיין איבנט
נייג'ל מקגינס סטיבן האוורת' פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פרסי ווטסון ניקולאס מקניל פרשן ב-NXT, ב-205 לייב ובמיין איבנט
פיטר רוזנברג פיטר רוזנברג אנליסט בפאנל של לפני אירועי השלם וצפה
רנה יאנג רנה פאקט פרשנית ב-Raw, טורניר הנשים לזכר מאי יאנג ובאירועי שלם וצפה
מנחה ב-Experience, ב-Vintage וב-Free for All
מנחת הפאנל של לפני ואחרי אירועי שלם וצפה
שרה שרייבר שרה שרייבר מראיינת מאחורי הקלעים
סקוט סטנפורד סקוט סטנפורד מנחה ב-Afterburn וב-Free for All
שאדיה בסיסו שאדיה בסיסו מראיינת מאחורי הקלעים
טום פיליפס תומאס הניפן שדרן בסמאקדאון ובאירועי שלם וצפה
ויק ג'וסף ויק טראבגליאנטה שדרן ב-205 לייב ובמיין איבנט

שופטיםעריכה

 
מייק קיודה
שם במה שם אמיתי הערות
צ'אד פטון צ'אד פטון Raw
שופט בכיר
צ'ארלס רובינסון צ'ארלס רובינסון סמאקדאון
שופט בכיר
כריס רוברטס כריס רוברטס NXT UK
כריס שארפ כריס שארפ NXT
NXT UK
די איי ברואר אנטרון ברואר NXT
דן אנגלר דן אנגלר Raw
דנילו אנפיביו דנילו אנפיביו סמאקדאון
דריק מור דריק מור Raw
דארל שארמה דארל שארמה NXT
NXT UK
דרייק וורץ דרייק וורץ NXT
שופט בכיר
NXT UK
אדי אורנגו אדי אורנגו Raw
ג'ייסון איירס ג'ייסון איירס סמאקדאון
ג'סיקה קאר ג'סיקה הייסר סמאקדאון
ג'ואל אלן ג'ואל אלן NXT UK
ג'ון קון ג'ון קון Raw
שופט בכיר
מייק קיודה מייקל קיודה סמאקדאון
שופט בכיר
רוד זאפאטה רוברט ויסטה Raw
ריאן טראן ריאן טראן סמאקדאון
שון בנט מת'יו בנט Raw
סטפן סמית' סטפן סמית' NXT
טום קסטור תומאס קסטור NXT
טום סקרבורו תומאס סקרבורו NXT UK

קישורים חיצונייםעריכה