פרסים ומועמדויות של טרוי סיון

הזמר האוסטרלי טרוי סיון זכה בפרסים רבים. סיון החל את הקריירה שלו ביוטיוב והגיע ליותר מ-1,000,000 מנויים וזכה בפרס בטקס פרסי בחירת הנוער 2014 עבור הווידאו קליפ לשיר "The Boyfriend Tag", בו השתתף עמיתו היוטיובר טיילר אוקלי. בשנת 2015, הוא זכה בפרסי המוזיקה של MTV אירופה בקטגוריית "פריצת השנה" והיה מועמד לפרס ה-APRA עבור "פריצת השנה" גם כן.

סיון מופיע ב-2018 באירוע הגאווה Capital Pride בוושינגטון די. סי.

בשנת 2016, הוא היה מועמד לשבעה פרסים בטקס פרסי המוזיקה של ARIA וזכה בפרסים "הווידאו הטוב ביותר" ו"השיר הטוב ביותר של השנה", עבור "Youth", כמו כן, הוא היה מועמד לפרס עבור "סרטון וידאו ארוך ופורץ דרך" בטקס פרסי הווידאו-קליפים של MTV שהתקיים בשנת 2016, עבור טרילוגיית הווידאו קליפים מתוך אלבומו הראשון, Blue Neighbourhood, שכללו את השירים "Wild", "Fools" ו-"Talk Me Down".

בשנת 2018 הוציא את אלבומו השני, Bloom. האלבום זכה לשבחים רבים מצד המבקרים והיה מועמד לשלושה פרסים בטקס פרסי המוזיקה של ARIA 2018, כולל "אלבום השנה". באותה השנה, הוא הוציא את "Revelation" לצד הזמר האיסלנדי יונסי עבור הסרט "ילד מחוק". השיר היה מועמד לפרס עבור "שיר מקורי לסרט עלילתי" בטקס התשיעי לפרסי המוזיקה ההוליוודית במדיה.

פרסים ומועמדויותעריכה

שנה[א] פרס מועמד (ים) קטגוריה תוצאה הערה
2016 ARIA Music Awards Blue Neighbourhood אלבום השנה (Album of the Year) מועמדות [1]
האומן הטוב ביותר (Best Male Artist) מועמדות
שחרור הפופ הטוב ביותר (Best Pop Release) מועמדות
עצמו (יחד עם אלכס הופ) המהנדס המוזיקלי של השנה (Engineer of the Year) מועמדות
מפיק השנה (Producer of the Year) מועמדות
"Youth" שיר השנה (Song of the Year) זכייה
הקליפ הטוב ביותר (Best Video) זכייה
2018 Bloom אלבום השנה (Album of the Year) מועמדות [2]
האומן הטוב ביותר (Best Male Artist) מועמדות
שחרור הפופ הטוב ביותר (Best Pop Release) מועמדות
"My My My!" שיר השנה (Song of the Year) מועמדות
2020 "Easy" קליפ השנה (Video of the Year) בהמתנה [3]
In a Dream האומן הטוב ביותר (Best Male Artist) בהמתנה
שחרור הפופ הטוב ביותר (Best Pop Release) בהמתנה
2015 APRA Music Awards עצמו כותב השירים פורץ הדרך של השנה (Breakthrough Songwriter of the Year) מועמדות [4]
2017 כותב השירים פורץ הדרך של השנה (Breakthrough Songwriter of the Year) זכייה [5]
"Youth" עבודת הפופ של השנה (Pop Work of the Year) מועמדות
2018 Australian LGBTI Awards עצמו אומן מוזיקלי (Music Artist) מועמדות [6]
2017 British LGBT Awards אומן המוזיקה הטוב ביותר (Best Music Artist) מועמדות [7]
2018 אומן המוזיקה הטוב ביותר (Best Music Artist) מועמדות [8]
2019 Gaffa Awards (דנמרק) המופע הזר החדש הטוב ביותר (Best Foreign New Act) מועמדות [9]
2019 Gaffa Awards (שוודיה) "1999" (עם צ'ארלי XCX) השיר הזר הטוב ביותר (Best Foreign Song) מועמדות [10]
2016 פרסי התקשורת של הליגה ההומו-לסבית נגד השמצה Blue Neighbourhood אומן מוזיקה מצטיין (Outstanding Music Artist) זכייה [11]
2017 עצמו פרס סטפן פ. קולזק (Stephen F. Kolzak Award) זכייה [12]
2019 Bloom אומן מוזיקה מצטיין (Outstanding Music Artist) מועמדות [13]
2019 Golden Globe Awards "Revelation" (עם יונסי) השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות [14]
2018 Hollywood Music in Media Awards השיר המקורי הטוב ביותר – סרט עלילתי (Best Original Song – Feature Film) מועמדות [15]
2016 iHeartRadio Music Awards "Hands to Myself" ו-"Sorry" הקאבר הטוב ביותר (Best Cover Song) מועמדות [16]
עצמו האיום המשולש הגדול ביותר (Biggest Triple Threat) מועמדות
2015 MTV Europe Music Awards אומן במגמת עלייה (Artist on the Rise) זכייה [17]
2016 המופע האוסטרלי הטוב ביותר (Best Australian Act) זכייה [18]
המופע העולמי הטוב ביותר (Best Worldwide Act) זכייה
2016 פרסי הווידאו קליפים של MTV טרילוגיית Blue Neighbourhood וידאו קליפ ארוך פורץ דרך (Breakthrough Long Form Video) מועמדות [19]
2016 National Live Music Awards עצמו הישג לייב בינלאומי (סולו) [International Live Achievement (Solo)] מועמדות [20]
2014 NewNowNext Awards עצמו משפיען הרשתות החברתיות הטוב ביותר [Best New Social Media Influencer (male)] זכייה [21]
2015 פרסי בחירת הילדים של ניקלודיאון סנסציית האינטרנט האוסטרלית/ניו זילנדית האהובה ביותר (Favourite Aussie/Kiwi Internet Sensation) מועמדות [22]
2017 המפורסם האהוב ביותר מאוסטרליה [Favourite Famous (Australia)] מועמדות [23]
2019 כוכב המוזיקה העולמי המועדף (Favorite Global Music Star) מועמדות [24]
2018 Queerty Awards מוזיקאי (Musician) זכייה [25]
2017 Radio Disney Music Awards "Wild" (עם אליסיה קארה) Best Crush Song מועמדות [26]
2018 פרס סטלייט "Revelation" (עם יונסי) השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות [27]
"Strawberries & Cigarettes" השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות
2014 פרסי בחירת הנוער "The Boyfriend Tag" (עם טיילר אוקלי) שיתוף פעולה ברשת (Choice Web: Collaboration) זכייה [28]
עצמו כוכב רשת (Choice Web Star: Male) מועמדות
2016 פריצת השנה בתחום המוזיקה (Choice Breakout Artist) מועמדות [29]
"Youth" סינגל השנה - אומן (Choice Music Single: Male) מועמדות
2015 YouTube Music Awards עצמו "50 אומנים לצפות [בהם]" (50 Artists to watch) זכייה [30]
  1. ^ שנת הטקס.

הערות שולייםעריכה

  1. ^ "2016 ARIA NOMINATED ARTISTS ANNOUNCED". ARIA Awards. 5 באוקטובר 2016. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  2. ^ Harmon, Steph (10 באוקטובר 2018). "Aria awards 2018: Amy Shark and Courtney Barnett lead nominations". The Guardian. בדיקה אחרונה ב-12 באוקטובר 2018. 
  3. ^ ARIA Awards 2020 Nominees, www.aria.com.au (באנגלית)
  4. ^ Cronin, Seanna (26 בפברואר 2015). "Sheppard leads APRA Music Awards nominations". Sunshine Coast Daily. 
  5. ^ "2017 APRA Music Award Nominees Announced". Australasian Performing Right Association (APRA). אורכב מ-המקור ב-2020-05-06. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  6. ^ "Australian LGBTI Awards announce 2018 shortlist". Australian Pride Network. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  7. ^ "British LGBT Awards 2017 winner: Fifth Harmony's Lauren Jauregui speech". British LGBT Awards. בדיקה אחרונה ב-1 ביוני 2017. 
  8. ^ Daw, Stephen (8 בפברואר 2018). "Demi Lovato, Frank Ocean Among Nominees For 2018 British LGBT Awards". Billboard. בדיקה אחרונה ב-8 בפברואר 2018. 
  9. ^ "GAFFA Prize - And the winners are ...". GAFFA (בדנית) (Denmark). 8 במרץ 2019. 
  10. ^ "GAFFA-Priset 2019 – och vinnarna är ...". GAFFA (בשוודית) (Sweden). 20 בפברואר 2019. בדיקה אחרונה ב-7 במאי 2019. 
  11. ^ Khatchatourian, Maane (27 בינואר 2016). "‘Carol,’ ‘Danish Girl,’ ‘Empire’ Nab GLAAD Media Awards Nominations". Variety. 
  12. ^ Vulpo, Mike (31 בינואר 2017). "GLAAD Media Awards 2017: Complete List of Nominations". E!. בדיקה אחרונה ב-20 באוקטובר 2019. 
  13. ^ Vulpo, Mike (25 בינואר 2019). "GLAAD Media Awards 2017: Complete List of Nominations". E!. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  14. ^ "2019 Golden Globes Winners: Complete List". The Hollywood Reporter. 6 בינואר 2019. בדיקה אחרונה ב-7 בינואר 2019. 
  15. ^ Xu, Linda (15 בנובמבר 2018). "Hollywood Music in Media Awards: Full List of Winners". The Hollywood Reporter. בדיקה אחרונה ב-15 בנובמבר 2018. 
  16. ^ "iHeartRadio Music Awards 2016: See the Full Winners List". Billboard. 3 באפריל 2016. אורכב מ-המקור ב-April 4, 2016. בדיקה אחרונה ב-3 באפריל 2016. 
  17. ^ Smirke, Richard (25 באוקטובר 2015). "MTV EMAs 2015: Justin Bieber Triumphs as Ed Sheeran, One Direction and Taylor Swift Share Spoils". Billboard. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  18. ^ "Justin Bieber & Beyoncé Lead The 2016 MTV EMA Nominations – See The Full List!". MTV News. 27 בספטמבר 2016. אורכב מ-המקור ב-September 28, 2016. בדיקה אחרונה ב-27 בספטמבר 2016. 
  19. ^ "Beyoncé and Adele lead 2016 MTV VMA nominations". Entertainment Weekly. בדיקה אחרונה ב-26 ביולי 2016. 
  20. ^ 2016 Nominees & Winners!, National Live Music Awards (בAustralian English)
  21. ^ "Darren Criss Hosts Logo’s New Now Next Awards, Sam Smith and Natalie Dormer Among Winners". 4YE. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  22. ^ Knox, David (30 במרץ 2015). "Kid's Choice Awards 2015: winners". TV Tonight. אורכב מ-המקור ב-March 30, 2015. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015. 
  23. ^ "2017 Nickelodeon Kids' Choice Awards". KCA. Nickelodeon Kids' Choice Awards. בדיקה אחרונה ב-4 בפברואר 2017. 
  24. ^ Aniftos, Rania (26 בפברואר 2019). "Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019 Nominees: The Complete List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-26 בפברואר 2019. 
  25. ^ "The 2018 Queerties - Winner!". Queerty (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-1 בפברואר 2020. 
  26. ^ "Radio Disney Music Awards 2017: Complete List of Nominations". E News. אורכב מ-המקור ב-March 4, 2017. בדיקה אחרונה ב-3 במרץ 2017. 
  27. ^ Pond, Steve (29 בנובמבר 2017). "‘Dunkirk,’ ‘The Shape of Water’ Lead Satellite Award Nominations". The Wrap. בדיקה אחרונה ב-29 בנובמבר 2017. 
  28. ^ Nordyke, Kimberly (10 באוגוסט 2014). "Teen Choice Awards: The Complete Winners List". The Hollywood Reporter. אורכב מ-המקור ב-October 12, 2014. בדיקה אחרונה ב-14 בפברואר 2015. 
  29. ^ Takeda, Allison (31 ביולי 2016). "Teen Choice Awards 2016 Nominations Announced: See the "First Wave" of Potential Winners". Us Weekly. אורכב מ-המקור ב-August 2, 2016. בדיקה אחרונה ב-3 באוגוסט 2016. 
  30. ^ Spangler, Todd (2 במרץ 2015). "YouTube Music Awards 2015 Winners Unveiled, Picked by Big Data". Variety. אורכב מ-המקור ב-July 3, 2015. בדיקה אחרונה ב-5 במאי 2015.