רשימת הפרסים והמועמדויות של טרוי סיון

סיון מופיע ב-2018 באירוע הגאווה Capital Pride בעיר וושינגטון שבארצות הברית

הזמר האוסטרלי טרוי סיון זכה בפרסים רבים. סיון החל את הקריירה שלו ביוטיוב והגיע ליותר מ-1,000,000 מנויים וזכה בפרס בטקס פרסי בחירת הנוער 2014 עבור הווידאו קליפ לשיר "The Boyfriend Tag", בו השתתף עמיתו היוטיובר טיילר אוקלי. בשנת 2015, הוא זכה בפרסי המוזיקה של MTV אירופה בקטגוריית "פריצת השנה" והיה מועמד לפרס ה-APRA עבור "פריצת השנה" גם כן.

בשנת 2016, הוא היה מועמד לשבעה פרסים בטקס פרסי המוזיקה של ARIA וזכה בפרסים "הווידאו הטוב ביותר" ו"השיר הטוב ביותר של השנה", עבור "Youth", כמו כן, הוא היה מועמד לפרס עבור "סרטון וידאו ארוך ופורץ דרך" בטקס פרסי הווידאו-קליפים של MTV שהתקיים בשנת 2016, עבור טרילוגיית הווידאו קליפים מתוך אלבומו הראשון, Blue Neighbourhood, שכללו את השירים "Wild", "Fools" ו-"Talk Me Down".

בשנת 2018 הוציא את אלבומו השני, Bloom. האלבום זכה לשבחים רבים מצד המבקרים והיה מועמד לשלושה פרסים בטקס פרסי המוזיקה של ARIA 2018, כולל "אלבום השנה". באותה השנה, הוא הוציא את "Revelation" לצד הזמר האיסלנדי יוננסי עבור הסרט "ילד מחוק". השיר היה מועמד לפרס עבור "שיר מקורי לסרט עלילתי" בטקס התשיעי לפרסי המוזיקה ההוליוודית במדיה.

פרסים ומועמדויותעריכה

פרס שנה מועמד(ים) קטגוריה תוצאה הערה
ARIA Music Awards 2016 Blue Neighbourhood אלבום השנה (Album of the Year) מועמדות [1]
האומן הטוב ביותר (Best Male Artist) מועמדות
אלבום הפופ הטוב ביותר (Best Pop Release) מועמדות
עצמו (יחד עם אלכס הופ) המהנדס המוזיקלי של השנה (Engineer of the Year) מועמדות
מפיק השנה (Producer of the Year) מועמדות
"Youth" שיר השנה (Song of the Year) זכייה
הקליפ הטוב ביותר (Best Video) זכייה
2018 Bloom אלבום השנה (Album of the Year) מועמדות [2]
האומן הטוב ביותר (Best Male Artist) מועמדות
שחרור הפופ הטוב ביותר (Best Pop Release) מועמדות
"My My My!" שיר השנה (Song of the Year) מועמדות
APRA Music Awards 2015 עצמו כותב השירים פורץ הדרך של השנה (Breakthrough Songwriter of the Year) מועמדות [3]
2017 כותב השירים פורץ הדרך של השנה (Breakthrough Songwriter of the Year) זכייה [4]
"Youth" עבודת הפופ של השנה (Pop Work of the Year) מועמדות
Australian LGBTI Awards 2018 עצמו אומן מוזיקלי (Music Artist) מועמדות [5]
British LGBT Awards 2017 אומן המוזיקה הטוב ביותר (Best Music Artist) מועמדות [6]
2018 אומן המוזיקה הטוב ביותר (Best Music Artist) מועמדות [7]
Gaffa Awards (דנמרק) 2019 המופע הזר החדש הטוב ביותר (Best Foreign New Act) מועמדות [8]
Gaffa Awards (שוודיה) 2019 "1999" (עם צ'ארלי XCX) השיר הזר הטוב ביותר (Best Foreign Song) מועמדות [9]
פרסי התקשורת של הליגה ההומו-לסבית נגד השמצה 2016 Blue Neighbourhood אומן מוזיקה מצטיין (Outstanding Music Artist) זכייה [10]
2017 עצמו פרס סטפן פ. קולזק (Stephen F. Kolzak Award) זכייה [11]
2019 Bloom אומן מוזיקה מצטיין (Outstanding Music Artist) מועמדות [12]
Golden Globe Awards 2019 "Revelation" (עם יונסי) השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות [13]
Hollywood Music in Media Awards 2018 השיר המקורי הטוב ביותר – סרט עלילתי (Best Original Song – Feature Film) מועמדות [14]
iHeartRadio Music Awards 2016 "Hands to Myself" ו-"Sorry" שיר הכיסוי הטוב ביותר (Best Cover Song) מועמדות [15]
עצמו האיום המשולש הגדול ביותר (Biggest Triple Threat) מועמדות
MTV Europe Music Awards 2015 אומן במגמת עלייה (Artist on the Rise) זכייה [16]
2016 המופע האוסטרלי הטוב ביותר (Best Australian Act) זכייה [17]
המופע העולמי הטוב ביותר (Best Worldwide Act) זכייה
פרסי הווידאו-קליפים של MTV 2016 טרילוגיית Blue Neighbourhood וידאו קליפ ארוך פורץ דרך (Breakthrough Long Form Video) מועמדות [18]
NewNowNext Awards 2014 עצמו משפיען הרשתות החברתיות הטוב ביותר [(Best New Social Media Influencer (male)] זכייה [19]
פרסי בחירת הילדים של ניקלודיאון 2015 סנסציית האינטרנט האוסטרלית/ניו זילנדית האהובה ביותר (Favourite Aussie/Kiwi Internet Sensation) מועמדות [20]
2017 המפורסם האהוב ביותר מאוסטרליה [Favourite Famous (Australia)] מועמדות [21]
2019 כוכב המוזיקה העולמי המועדף (Favorite Global Music Star) מועמדות [22]
Queerty Awards 2018 מוזיקאי (Musician) זכייה [23]
Radio Disney Music Awards 2017 "Wild" (עם אליסיה קארה) Best Crush Song מועמדות [24]
פרס סטלייט 2018 "Revelation" (עם יונסי) השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות [25]
"Strawberries & Cigarettes" השיר המקורי הטוב ביותר (Best Original Song) מועמדות
פרסי בחירת הנוער 2014 "The Boyfriend Tag" (עם טיילר אוקלי) שיתוף פעולה ברשת (Choice Web: Collaboration) זכייה [26]
עצמו כוכב רשת (Choice Web Star: Male) מועמדות
2016 פריצת השנה בתחום המוזיקה (Choice Breakout Artist) מועמדות [27]
"Youth" סינגל השנה - אומן (Choice Music Single: Male) מועמדות
YouTube Music Awards 2015 עצמו "50 אומנים לצפות [בהם]" (50 Artists to watch) זכייה [28]

הערות שולייםעריכה

  1. ^ "2016 ARIA NOMINATED ARTISTS ANNOUNCED". ARIA Awards. 5 באוקטובר 2016. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  2. ^ Harmon, Steph (10 באוקטובר 2018). "Aria awards 2018: Amy Shark and Courtney Barnett lead nominations". The Guardian. בדיקה אחרונה ב-12 באוקטובר 2018. 
  3. ^ Cronin, Seanna (26 בפברואר 2015). "Sheppard leads APRA Music Awards nominations". Sunshine Coast Daily. 
  4. ^ "2017 APRA Music Award Nominees Announced". Australasian Performing Right Association (APRA). בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  5. ^ "Australian LGBTI Awards announce 2018 shortlist". Australian Pride Network. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  6. ^ "British LGBT Awards 2017 winner: Fifth Harmony's Lauren Jauregui speech". British LGBT Awards. בדיקה אחרונה ב-1 ביוני 2017. 
  7. ^ Daw, Stephen (8 בפברואר 2018). "Demi Lovato, Frank Ocean Among Nominees For 2018 British LGBT Awards". Billboard. בדיקה אחרונה ב-8 בפברואר 2018. 
  8. ^ "GAFFA Prize - And the winners are ...". GAFFA (בדנית) (Denmark). 8 במרץ 2019. 
  9. ^ "GAFFA-Priset 2019 – och vinnarna är ...". GAFFA (בשוודית) (Sweden). 20 בפברואר 2019. בדיקה אחרונה ב-7 במאי 2019. 
  10. ^ Khatchatourian, Maane (27 בינואר 2016). "‘Carol,’ ‘Danish Girl,’ ‘Empire’ Nab GLAAD Media Awards Nominations". Variety. 
  11. ^ Vulpo, Mike (31 בינואר 2017). "GLAAD Media Awards 2017: Complete List of Nominations". E!. בדיקה אחרונה ב-20 באוקטובר 2019. 
  12. ^ Vulpo, Mike (25 בינואר 2019). "GLAAD Media Awards 2017: Complete List of Nominations". E!. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  13. ^ תבנית:Cite magazine
  14. ^ Xu, Linda (15 בנובמבר 2018). "Hollywood Music in Media Awards: Full List of Winners". The Hollywood Reporter. בדיקה אחרונה ב-15 בנובמבר 2018. 
  15. ^ "iHeartRadio Music Awards 2016: See the Full Winners List". Billboard. 3 באפריל 2016. אורכב מ-המקור ב-April 4, 2016. בדיקה אחרונה ב-3 באפריל 2016. 
  16. ^ Smirke, Richard (25 באוקטובר 2015). "MTV EMAs 2015: Justin Bieber Triumphs as Ed Sheeran, One Direction and Taylor Swift Share Spoils". Billboard. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  17. ^ "Justin Bieber & Beyoncé Lead The 2016 MTV EMA Nominations – See The Full List!". MTV News. 27 בספטמבר 2016. אורכב מ-המקור ב-September 28, 2016. בדיקה אחרונה ב-27 בספטמבר 2016. 
  18. ^ "Beyoncé and Adele lead 2016 MTV VMA nominations". Entertainment Weekly. בדיקה אחרונה ב-26 ביולי 2016. 
  19. ^ "Darren Criss Hosts Logo’s New Now Next Awards, Sam Smith and Natalie Dormer Among Winners". 4YE. בדיקה אחרונה ב-1 בדצמבר 2019. 
  20. ^ Knox, David (30 במרץ 2015). "Kid's Choice Awards 2015: winners". TV Tonight. אורכב מ-המקור ב-March 30, 2015. בדיקה אחרונה ב-30 במרץ 2015. 
  21. ^ "2017 Nickelodeon Kids' Choice Awards". KCA. Nickelodeon Kids' Choice Awards. בדיקה אחרונה ב-4 בפברואר 2017. 
  22. ^ Aniftos, Rania (26 בפברואר 2019). "Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019 Nominees: The Complete List". Billboard. בדיקה אחרונה ב-26 בפברואר 2019. 
  23. ^ "The 2018 Queerties - Winner!". Queerty (באנגלית). בדיקה אחרונה ב-1 בפברואר 2020. 
  24. ^ "Radio Disney Music Awards 2017: Complete List of Nominations". E News. אורכב מ-המקור ב-March 4, 2017. בדיקה אחרונה ב-3 במרץ 2017. 
  25. ^ Pond, Steve (29 בנובמבר 2017). "‘Dunkirk,’ ‘The Shape of Water’ Lead Satellite Award Nominations". The Wrap. בדיקה אחרונה ב-29 בנובמבר 2017. 
  26. ^ Nordyke, Kimberly (10 באוגוסט 2014). "Teen Choice Awards: The Complete Winners List". The Hollywood Reporter. אורכב מ-המקור ב-October 12, 2014. בדיקה אחרונה ב-14 בפברואר 2015. 
  27. ^ Takeda, Allison (31 ביולי 2016). "Teen Choice Awards 2016 Nominations Announced: See the "First Wave" of Potential Winners". Us Weekly. אורכב מ-המקור ב-August 2, 2016. בדיקה אחרונה ב-3 באוגוסט 2016. 
  28. ^ Spangler, Todd (2 במרץ 2015). "YouTube Music Awards 2015 Winners Unveiled, Picked by Big Data". Variety. אורכב מ-המקור ב-July 3, 2015. בדיקה אחרונה ב-5 במאי 2015.