פתיחת התפריט הראשי

רשימת הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב

רשימת ערכים

רשימת סרטוני היוטיוב הנצפים ביותר בכל הזמנים היא רשימה של כ-50 סרטונים עם מספר הצפיות הגבוה ביותר בכל הזמנים באתר יוטיוב, ומקורם בנתוני ספירת הצפיות של מפעילי האתר. סרטונים שנחשדו בעיוות מספר הצפיות אינם נכללים ברשימה זו. 45 מתוך ה-50 הסרטונים ברשימה זו, הם סרטוני מוזיקה. רבים מהם הם וידאו קליפים שפורסמו בערוצי ה-Vevo הרשמיים באתר.

כל 50 הסרטונים ברשימה חברים ב-"Billion View Club" - קבוצת סרטונים שמספר הצפיות בהם עלה על מיליארד צפיות. לפני ה-21 ביוני 2015, רק שני סרטונים, "Gangnam Style" ו-"Baby", הגיעו לאבן דרך זו, אך פחות משלושה חודשים וחצי לאחר מכן, ב-7 באוקטובר 2015, עשרה סרטונים עשו זאת.[1]

30 סרטונים חצו את רף 2 מיליארד הצפיות,[2] שבעה את רף ה-3 מיליארד צפיות,[2] אחד את רף ה-4 מיליארד צפיות ואחד את רף ה-6 מיליארד צפיות.[2] ישנם למעלה מ-50 סרטונים נוספים מחוץ לרשימה שחצו את רף מיליארד הצפיות.[3]

שיאיםעריכה

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר למיליארד צפיותעריכה

עשרת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-2 מיליארד צפיות הםעריכה

חמשת הסרטונים שהגיעו במהירות הגבוהה ביותר ל-3 מיליארד צפיות הםעריכה

שיאים נוספיםעריכה

לג'סטין ביבר יש שישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות,[29] לברונו מארס,[30] ניקי ג'אם,[31] ומאלומה,[32] יש חמישה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות, ולשאקירה,[33] קייטי פרי,[34] ריהאנה,[35] ניקי מינאז',[36] ג'יי באלווין,[37] אוזונה,[38] אריאנה גרנדה, דדי יאנקי,[39] וטיילור סוויפט,[40] יש ארבעה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לקלווין האריס,[41] אדל,[42] אד שירן,[43] אנריקה איגלסיאס,[44] ולצ'יינסמוקרס,[45] יש שלושה קטעי וידאו אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

לנאטי נטשה, פיפית' הרמוני, סיי, שון מנדס, פיטבול, דרייק, אלי גולדינג, דה ויקנד, סיה, ריקי מרטין, אמינם, לואיס פונסי, באד באני, סלינה גומז, קארדי בי, בקי ג'י וטוונטי ואן פיילוטס יש שני סרטונים אשר חצו את רף המיליארד צפיות.

ג'סטין ביבר הוא האמן היחיד אשר לו 3 סרטונים שחצו את רף 3 מיליארד הצפיות.

קייטי פרי, אד שירן, טיילור סוויפט ושאקירה הם האמנים היחידים ביוטיוב אשר להם שני סרטונים שחצו את רף שני מיליארד הצפיות,[46] כשקייטי פרי הייתה הראשונה שעשתה זאת.

אד שירן, אמינם, טיילור סוויפט וקייטי פרי הם האמנים היחידים ביוטיוב אשר חצו את רף ה-30 מיליון מנויים. לעומתם ג'סטין ביבר חצה את רף ה-40 מיליון ביולי 2018.

נכון למרץ 2019, השיר "Despacito" של לואיס פונסי ודדי יאנקי הוא קטע הווידאו הנצפה ביותר ביוטיוב,[2] והיה הראשון שעבר את רף 5 ואת רף 6 מיליארד הצפיות.[47]

סרטונים מוביליםעריכה

בכל הזמניםעריכה

הטבלה הבאה מפרטת את 50 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון הצפיות הקרובות ביותר. הטבלה מראה גם את האמן ואת תאריך פרסומו של השיר ביוטיוב.

  מציין שהסרטון אינו שיר.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-22 במרץ 2019

מיקום שם הסרטון אמן/להקה צפיות (מיליארדים)[48] תאריך העלאה
1. "Despacito" לואיס פונסי בשיתוף דדי יאנקי 6.073 ‏12 בינואר 2017
2. "Shape of You" אד שירן 4.3 ‏30 בינואר 2017
3. "See You Again" ויז קאליפה בשיתוף צ'ארלי פות' 4.2 ‏6 באפריל 2015
4. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" Get Movies 3.6 ‏31 בינואר 2012
5. "Uptown Funk" מארק רונסון בשיתוף ברונו מארס 3.5 ‏19 בנובמבר 2014
6. "Gangnam Style" סיי 3.313 ‏15 ביולי 2012
7. "Sorry" ג'סטין ביבר 3.103 ‏22 באוקטובר 2015
8. "Sugar" מארון 5 2.919 ‏14 בינואר 2015
9. "Roar" קייטי פרי 2.775 ‏5 בספטמבר 2013
10. "Shake It Off" טיילור סוויפט 2.756 ‏18 באוגוסט 2014
11. "Thinking Out Loud" אד שירן 2.705 ‏7 באוקטובר 2014
12. "Bailando" אנריקה איגלסיאס בשיתוף דסמר בואנו וגנטה דה זונה 2.7 ‏11 באפריל 2014
13. "Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.691 ‏31 במאי 2013
14. "Dark Horse" קייטי פרי בשיתוף ג'וסי ג'יי 2.622 20 בפברואר 2014
15. "Lean On" מייג'ור לייזר בשיתוף די ג'יי סנייק ומו 2.528 ‏22 במרץ 2015
16. "Baby Shark Dance" Pinkfong! Kids' Songs & Stories 2.506 ‏17 ביוני 2016
17. "Hello" אדל 2.498 ‏22 באוקטובר 2015
18. "Blank Space" טיילור סוויפט 2.422 ‏10 בנובמבר 2014
19. "Let Her Go" פסנג'ר 2.379 ‏25 ביולי 2012
20. "Chantaje" שאקירה בשיתוף מאלומה 2.339 ‏18 בנובמבר 2016
21. "Mi Gente" ג'יי בלוויין וווילי וויליאם 2.287 29 ביולי 2017
22. "Faded" אלן ווקר 2.29 ‏3 בדצמבר 2015
23. "All About That Bass" מייגן טריינור 2.279 11 ביוני 2014
24. "Closer" דה צ'יינסמוקרס בשיתוף הלסי 2.27 ‏29 ביולי 2016
25. "This Is What You Came For" קלווין האריס בשיתוף ריהאנה 2.193 ‏16 ביוני 2016
26. "Wheels on the Bus" LittleBabyBum 2.189 ‏9 באוגוסט 2014
27. "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה בשיתוף פרשיגראונד 2.187 ‏4 ביוני 2010
28. "We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' בשיתוף סלינה גומז 2.164 2 באוגוסט 2016
29. "Baby" ג'סטין ביבר בשיתוף לודאקריס 2.089 ‏19 בפברואר 2010
30. "Rockabye" קלין בנדיט בשיתוף שון פול & אן מארי 2.085 ‏21 באוקטובר 2016
31. "Work from Home" פיפת' הרמוני בשיתוף טיי דולה סיין 2.048 ‏26 בפברואר 2016
32. "Chandelier" סיה 2.018 ‏6 במאי 2014
33. "Girls Like You" מרון 5 בשיתוף קרדי בי 2.06 ‏30 במאי 2018
34. "What Do You Mean?" ג'סטין ביבר 1.992 30 באוגוסט 2015
35. "Perfect" אד שירן 1.936 9‏ בנובמבר 2017
36. "Love Me Like You Do" אלי גולדינג 1.916 ‏22 ביוני 2015
37. "Wake Me Up" אביצ'י בשיתוף אלוה בלאק 1.804 29 ביולי 2013
38. "E'chame La Culpa" לואיס פונסי בשיתוף דמי לובאטו 1.802 16 בנובמבר 2017
39. "HUGE EGGS Surprise Toys Challenge" Ryan ToysReview 1.782 ‏13 באפריל 2016
40. "Criminal" נאטי נטשה בשיתוף אוזונה 1.774 ‏18 באוגוסט 2017
41. "Love the Way You Lie" אמינם בשיתוף ריהאנה 1.74 ‏5 באוגוסט 2010
42. "New Rules" דואה ליפה 1.724 ‏7 ביולי 2017
43. "Let It Go Sing-along" אידינה מנזל 1.707 ‏30 בינואר 2014
44. "Stressed Out" טוונטי ואן פיילוטס 1.695 ‏27 באפריל 2015
45. "Treat You Better" שון מנדס 1.692 ‏12 ביולי 2016
46. "Worth It" פיפת' הרמוני בשיתוף קיד אינק 1.683 ‏28 במרץ 2015
47. ""The Gummy Bear Song"" gummybear 1.649 ‏9 באוקטובר 2007
48. "Party Rock Anthem" LMFAO בשיתוף Lauren Bennett & GoonRock 1.629 ‏8 במרץ 2011
49. "Rude" מאג'יק! 1.628 ‏5 בדצמבר 2013
50. "(Watch Me (Whip/Nae Nae" סיילנטו 1.626 ‏25 ביוני 2015
51-500 לרשימה המלאה, לחצו כאן

הכי נצפים לפי שנת העלאהעריכה

הטבלה הבאה מפרטת את הדף הנוכחי של 5 הסרטונים הנצפים ביותר ביוטיוב שהועלו בכל שנה, כאשר כל אחד מהם מעוגל למיליון צפיות הקרובים ביותר, וכן ניתן לראות את מעלה הסרטון ואת תאריך הפרסום ביוטיוב.

עדכון מלא של נתוני הטבלה בוצע לאחרונה ב-22 ביולי 2019

שנה שם הסרטון מעלה הסרטון צפיות (מיליארדים) תאריך העלאה
2005 "Tarzan Boy" נאילופגילד 0.14 2 בנובמבר 2005
"Life Goes On" פהארנויז 0.12 22 בספטמבר 2005
"Guitar" גיטרה90 0.09 20 בדצמבר 2005
"Hurt" beachbuggy 0.09 12 בדצמבר 2005
"Me at the zoo" ג'אווד קארים 0.07 12 בדצמבר 2005
מספר צפיות כולל (2005) 0.51
2006
"Galinha Pintadinha - Videoclip Infantil Animado" Galinha Pintadinha 0.56 28 בדצמבר 2006
"Ella y Yo" רמיקס טראפסיטי 0.46 27 באפריל 2006
"Evolution of Dance" ג'אדסון לייפלי 0.31 6 באפריל 2006
"I Write Sins Not Tragedies" פולד ביי ראמן 0.27 18 ביולי 2006
"Hit the road Jack!" אנדרס טרווינו 0.19 3 ביוני 2006
מספר צפיות כולל (2006) 1.79
2007
"The Gummy Bear Song" גאמי בר 1.73 9 באוקטובר 2007
"Numb" לינקין פארק 1.19 4 במרץ 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.87 22 במאי 2007
"Osito Gominola - Full Spanish Version - The Gummy Bear Song" icanrockyourworld 0.65 12 ביוני 2007
"What I've Done" לינקין פארק 0.41 3 באפריל 2007
מספר צפיות כולל (2007) 4.85
2008 "Bohemian Rhapsody" קווין 1.00 1 באוגוסט 2008
"Hot n Cold" קייטי פרי 0.91 13 באוקטובר 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha" Galinha Pintadinha 0.70 15 בספטמבר 2008
"Viva la Vida" קולדפליי 0.57 4 באוגוסט 2008
"Colgando en tus manos" קרלוס באוטה 0.49 29 באוקטובר 2008
מספר צפיות כולל (2008) 3.67
2009 "Axel F" הצפרדע המשוגעת 1.68 16 ביוני 2009
"November Rain" גאנז נ' רוזס 1.19 24 בדצמבר 2009
"Bad Romance" ליידי גאגא 1.08 23 בנובמבר 2009
"You Belong with Me" טיילור סוויפט 0.97 16 ביוני 2009
"Sweet Child o' Mine" Guns N' Roses 0.96 25 בדצמבר 2009
מספר צפיות כולל (2009) 5.88
2010 "(Waka Waka (This Time for Africa" שאקירה 2.28 4 ביוני 2010
"Baby" ג'סטין ביבר 2.12 19 בפברואר 2010
"Love the Way You Lie" אמינם 1.18 5 באוגוסט 2010
"Rolling in the Deep" אדל 1.56 30 בנובמבר 2010
"Just the Way You Are" ברונו מארס 1.35 8 בספטמבר 2010
מספר צפיות כולל (2010) 9.12
2011 "Party Rock Anthem" למפאו 1.67 8 במרץ 2011
"The Lazy Song" ברונו מארס 1.65 15 באפריל 2011
"On the Floor" ג'ניפר לופז 1.40 3 במרץ 2011
"Someone Like You" אדל 1.37 29 בספטמבר 2011
"A Thousand Years" קריסטינה פרי 1.35 26 באוקטובר 2011
מספר צפיות כולל (2011) 7.44
2012 "Маша и Медведь - Маша плюс каша" גט מוביס 3.95 31 בינואר 2012
"Gangnam Style" סיי 3.39 15 ביולי 2012
"Let Her Go" פסנג'ר 2.48 25 ביולי 2012
"Diamonds" ריהאנה 1.35 8 בנובמבר 2012
"Thrift Shop" ראיין לואיס 1.32 29 באוגוסט 2012
מספר צפיות כולל (2012) 12.49
2013 "Roar" קייטי פרי 2.87 5 בספטמבר 2013
"Counting Stars" ואן ריפאבליק 2.79 31 במאי 2013
"Wake Me Up" אביצ'י 1.84 29 ביולי 2013
"Rude" מג'יק! 1.68 5 בדצמבר 2013
"All of Me" ג'ון לג'נד 1.50 9 בספטמבר 2013
מספר צפיות כולל (2013) 10.68
2014 "Uptown Funk" מארק רונסון 3.61 19 בנובמבר 2014
"Shake It Off" טיילור סוויפט 2.80 18 באוגוסט 2014
"Thinking Out Loud" אד שירן 2.79 10 בנובמבר 2014
"Bailando" אנריקה איגלסיאס 2.75 11 באפריל 2014
"Dark Horse" קייטי פרי 2.61 22 בפברואר 2014
מספר צפיות כולל (2014) 14.56
2015 "See You Again" ויז קאליפה 4.18 6 באפריל 2015
"Sorry" ג'סטין ביבר 3.17 22 באוקטובר 2015
"Sugar" מארון 5 3.00 14 בינואר 2015
"Lean On" מייג'ור לייזר 2.62 2.29 במרץ 2015
"Hello" אדל 2.55 22 באוקטובר 2015
מספר צפיות כולל (2015) 15.52
2016 "Baby Shark Dance" Pinkfong Kids' Songs & Stories 3.10 17 ביוני 2016
"Chantaje" שאקירה 2.41 18 בנובמבר 2016
"(Closer (Lyric video" דה צ'יינסמוקרס 2.35 29 ביולי 2016
"We Don't Talk Anymore" צ'ארלי פות' 2.25 2 באוגוסט 2016
"This Is What You Came For" קלווין האריס 2.24 16 ביוני 2016
מספר צפיות כולל (2016) 12.35
2017 "Despacito" לואיס פונסי 6.33 12 בינואר 2017
"Shape of You" אד שירן 4.31 30 בינואר 2017
"Mi Gente" ג'יי באלווין 2.44 29 ביוני 2017
"Perfect" אד שירן 2.09 21 באפריל 2017
"Échame la Culpa" לואיס פונסי 1.87 18 באוגוסט 2017
מספר צפיות כולל (2017) 17.04
2018 "Girls Like You" מארון 5 2.31 30 במאי 2018
"Te Boté (Remix)" Flow La Movie 1.88 11 באפריל 2018
"X" ניקי ג'אם 1.68 1 במרץ 2018
"Sin Pijama" בקי ג'י 1.49 20 באפריל 2018
"Taki Taki" דיג'יי סנייק 1.45 9 באוקטובר 2018
מספר צפיות כולל (2018) 8.81
2019 "Con Calma" דדי יאנקי 1.22 23 בינואר 2019
"Secreto" אנואל AA 0.75 14 בינואר 2019
"Con altura" רוסליה 0.59 28 במרץ 2019
"Rowdy Baby" Wunderbar Films 0.57 2 בינואר 2019
"7 Rings" אריאנה גרנדה 0.50 18 בינואר 2019
מספר צפיות כולל 3.63

ראו גםעריכה

הערות שולייםעריכה

  1. ^ The Billion View Club: YouTube's Most Watched Music Videos, Rolling Stone
  2. ^ 2.0 2.1 2.2 2.3 YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net
  3. ^ LuisFonsiVEVO (12 בינואר 2017), Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, בדיקה אחרונה ב-19 ביוני 2018 
  4. ^ 4.0 4.1 YouTube Stats of Adele - Hello, kworb.net
  5. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  6. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  7. ^ YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  8. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa (Video Oficial), kworb.net
  9. ^ YouTube Stats of DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B, kworb.net
  10. ^ YouTube Stats of Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial, kworb.net
  11. ^ YouTube Stats of Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon, kworb.net
  12. ^ YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  13. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  14. ^ YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  15. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  16. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  17. ^ YouTube Stats of Shakira - Chantaje (Official Video) ft. Maluma, kworb.net
  18. ^ YouTube Stats of Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B, kworb.net
  19. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  20. ^ YouTube Stats of J Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video), kworb.net
  21. ^ YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  22. ^ YouTube Stats of The Chainsmokers - Closer ft. Halsey (Official Lyric Video), kworb.net
  23. ^ YouTube Stats of PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V, kworb.net
  24. ^ YouTube Stats of Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee, kworb.net
  25. ^ YouTube Stats of Ed Sheeran - Shape of You [Official Video], kworb.net
  26. ^ YouTube Stats of Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video Furious 7 Soundtrack], kworb.net
  27. ^ YouTube Stats of Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement), kworb.net
  28. ^ YouTube Stats of Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (Official Video), kworb.net
  29. ^ Justin Bieber YouTube Statistics and History, kworb.net
  30. ^ Bruno Mars YouTube Statistics and History, kworb.net
  31. ^ Nicky Jam YouTube Statistics and History, kworb.net
  32. ^ Maluma YouTube Statistics and History, kworb.net
  33. ^ Shakira YouTube Statistics and History, kworb.net
  34. ^ Ariana Grande YouTube Statistics and History, kworb.net
  35. ^ Rihanna YouTube Statistics and History, kworb.net
  36. ^ Nicki Minaj YouTube Statistics and History, kworb.net
  37. ^ J Balvin YouTube Statistics and History, kworb.net
  38. ^ Ozuna YouTube Statistics and History, kworb.net
  39. ^ Daddy Yankee YouTube Statistics and History, kworb.net
  40. ^ Taylor Swift YouTube Statistics and History, kworb.net
  41. ^ Calvin Harris YouTube Statistics and History, kworb.net
  42. ^ Adele YouTube Statistics and History, kworb.net
  43. ^ Ed Sheeran YouTube Statistics and History, kworb.net
  44. ^ Enrique Iglesias YouTube Statistics and History, kworb.net
  45. ^ Adele Charts, ‘Someone Like You’ has now over 1 billion views on VEVO. This is Adele’s 3rd video to do so.pic.twitter.com/s9ZanIHFhi, @ADCharts, ‏1:29 PM - 12 Dec 2017 (באנגלית)
  46. ^ TaylorSwiftVEVO, YouTube (בiw)
  47. ^ YouTube Milestones - Fastest to each 100 million milestone, kworb.net
  48. ^ YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time, kworb.net