פתיחת התפריט הראשי

רשימת אלופות ואלופי ישראל בשחייה

עיינו גם בפורטל

Swimming portal.png

פורטל השחייה הוא שער לכל הערכים והנושאים הקשורים לשחייה תחרותית. הפורטל מציג את כל האלופים האולימפיים, אלופי העולם, את שיאי העולם, את אליפויות אירופה וכן את כל שחייני העלית הישראלים לדורותיהם.


רשימת כל השחייניות וכל השחיינים שזכו במדליות באליפות ישראל בשחייה במהלך השנים, לפי המשחים השונים.

תוכן עניינים

מקראעריכה

     שיא ישראל נוכחי, נכון ל-5 במאי 2019

  • ש.י. - שיא ישראל
  • ה.ש.י. - השוואת שיא ישראל
  • ש.י.י. - שיא יסוד ישראל
  • ש.י.ב. - שיא ישראל בינלאומי
  • ה. - הפועל
  • מ. - מכבי
  • ה.ה.ה.ב.ב. - הפועל הוד השרון בית ברל
  • מ. פ.מ. רעות - מכבי פארק המים רעות

50 מטר חופשיעריכה

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-50 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1981   עופרה מוניוז ה. גש"מ 28.18 שניות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גש"מ 24.20 שניות
  עדי בן יהודה מ. קריית אונו 28.59 שניות  
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 28.74 שניות  
1982   מירב הדר ה. גש"מ 28.13 שניות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גש"מ 24.05 שניות (ש.י.)
    אמיר גניאל מ. תל אביב 24.96 שניות
    זוהר וייס ה. גש"מ 25.14 שניות
1983   עופרה מוניוז ה. גש"מ 28.55 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 24.36 שניות
  רותם גרטל ה. בני שמעון 28.74 שניות   צבי רובינשטיין ה. עמק יזרעאל 24.80 שניות
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 29.32 שניות   רזיאל רימר ה. אשכול 25.03 שניות
1984   אילה הדר ה. גש"מ 28.96 שניות   רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 24.79 שניות
  רותם פורת ה. בני שמעון 29.31 שניות   יזהר שנהר ה. עמק יזרעאל 25.22 שניות
  מירב הדר ה. גש"מ 29.42 שניות   משה שוורץ ה. ימק"א ירושלים 25.76 שניות
1985    
   
   
1986   ענת ישראל מ. תל אביב 28.62 שניות   רזיאל רימר ה. עמק חפר 24.61 שניות
  ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.68 שניות   יוסי אפל מכבי קריית אונו 25.04 שניות
  רותם פורת ה. עמק חפר 29.31 שניות   שגיא שטיגמן ה. עמק חפר 25.08 שניות
1987   איריס קומן מ. נהריה 28.19 שניות   זוהר וייס ה. בני שמעון 24.69 שניות
  ענת ישראל מ. תל אביב 28.30 שניות   אורי ברק ה. בני שמעון 25.34 שניות
  נעמה מישר  
1988   ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.18 שניות   רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 23.95 שניות
  איריס קומן מ. נהריה 28.35 שניות   יוסי אפל מ. תל אביב 24.11 שניות
  רויטל וילנאי מרכז וייסגל 28.43 שניות   זוהר וייס ה. בני שמעון 24.79 שניות
1989   ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 28.34 שניות   יוסי אפל מ. תל אביב 23.98 שניות
  רויטל וילנאי מ. תל אביב 28.72 שניות   רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 24.20 שניות
  גליה אקר ה. ימק"א ירושלים 29.13 שניות יואב ברוק ה. בני שמעון
1990   איריס קומן ה. נהריה 28.45 שניות   יואב ברוק ה. בני שמעון 23.85 שניות (ש.י.)
    יוסי אפל מ. תל אביב 24.17 שניות
   
1991   קרן רגאל ה. גלבוע 27.53 שניות (ש.י.)  
   
   
1992   קרן רגאל ה. גלבוע 27.40 שניות (ש.י.)   יואב ברוק ה. נהריה
   
   
1993    
   
   
1994    
   
   
1995   ליטל כשריאל מ. מעלה אדומים 28.29 שניות   יואב ברוק ה. נהריה 23.54 שניות
  אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 28.39 שניות  
   
1996    
   
   
1997    
   
   
1998    
   
   
1999    
   
   
2000    
   
   
2001    
   
   
2002   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.53 שניות (ש.י.)   אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 23.58 שניות
   
   
2003   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.54 שניות   עופר פינקלר ה. בת ים 23.85 שניות
   
   
2004   מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.44 שניות   ויטלי פושקר ה. ירושלים 23.62 שניות
  אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 26.65 שניות   עופר פינקלר ה. ירושלים 23.77 שניות
  ענבל לבבי ה. עמק חפר 27.88 שניות   שי לבנת מ. חיפה 23.99 שניות
2005   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 26.29 שניות (ש.י.)   שי לבנת מ. חיפה 23.81 שניות
   
   
2006[1]   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 26.02 שניות (ש.י.)   שי לבנת מ. חיפה 23.45 שניות
  מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.92 שניות   מיקי מלול מ. קריית ביאליק 23.91 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 26.93 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.98 שניות
2007   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 25.48 שניות (ש.י.)   שי לבנת מ. חיפה 23.28 שניות
  מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.83 שניות   גלעד קאופמן ה. עמק חפר 23.37 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 26.95 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.37 שניות
2008[2]   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 25.79 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.40 שניות
  עמית עברי ה. עמק חפר 26.51 שניות   גלעד קאופמן ה. עמק חפר 23.56 שניות
  מאיה פינקלר ה. ירושלים 26.65 שניות   יותם דנה מ. קריית ביאליק 23.58 שניות
2009   מרווה חרפק ה. קריית טבעון 26.42 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 22.75 שניות (ש.י.)
  ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.44 שניות   גיא ברנע ה. ירושלים 22.84 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 26.49 שניות   ויטלי פושקר ה. ירושלים 23.22 שניות
2010   ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.32 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.30 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 26.76 שניות   אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.65 שניות
  מרווה חרפק ה. קריית טבעון 27.21 שניות   ניר ברנע ה. ירושלים 23.73 שניות
2011   אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.76 שניות   אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.12 שניות
  ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 26.92 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 23.15 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 26.95 שניות   יהב שחף ה. ירושלים 23.38 שניות
2012   אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.55 שניות   יהב שחף ה. ירושלים 23.03 שניות
  אדווה בראון מ. ראשון לציון 26.69 שניות   אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 23.09 שניות
  קרן זיבנר ה.דולפין נתניה 26.79 שניות   גיא ברנע ה. ירושלים 23.25 שניות
2013   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 26.07 שניות   יהב שחף ה. ירושלים 22.71 שניות
  אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.14 שניות   אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.86 שניות
  קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.38 שניות   אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 22.88 שניות
2014   קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.06 שניות   אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.54 שניות (ש.י.)
  זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 26.12 שניות   אלמוג אולשטיין ה. ירושלים 22.62 שניות
  דורון לוי ה. ירושלים 26.98 שניות   יהב שחף ה. ירושלים 22.70 שניות
2015   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.30 שניות   זיו קלונטרוב ה. עומר 22.38 שניות
  אנדראה מורז ה. ירושלים 25.43 שניות   אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.86 שניות
  קרן זיבנר ה. ירושלים 25.89 שניות   מרקוס שלזינגר הפ. דולפין נתניה 22.89 שניות
2016   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.38 שניות   אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 22.54 שניות
  חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 26.67 שניות   מירון חירותי מ. חיפה 22.66 שניות
  אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 27.03 שניות   מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 22.76 שניות
2017   אנדראה מורז ה. ירושלים 25.22 שניות   מירון חירותי מ. חיפה 22.22 שניות
  קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 26.02 שניות   מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 22.61 שניות
  אניה גוסטומלסקי ה. דולפין נתניה 26.80 שניות   גלב איאוניצ'ב - 22.84 שניות
2018   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 25.83 שניות   גלב איאוניצ'ב - 22.83 שניות
  ג'סיקה שפילקו ה. פליפר חדרה 26.06 שניות   גיא גרופר מ. חיפה 22.88 שניות
  איטל שפושניקוב ה. ערד 26.52 שניות   אורן מלכה מ. חיפה 23.15 שניות

100 מטר חופשיעריכה

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-100 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1952   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:15.2 דקות (ש.י.)   נחום בוך ברית מכבים עתיד 1:04.5 דקות
   
   
1953    
   
   
1954   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:14.7 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:04.4 דקות
  רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.2 דקות   נחום בוך ברית מכבים עתיד 1:04.6 דקות
  ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:27.1 דקות   גיורא אשכנזי ה. תל עמל 1:06.7 דקות
1955   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.5 דקות   יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 1:00.6 דקות
  רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.6 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:02.1 דקות
  דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:22.3 דקות   תורן ה. אפיקים 1:03.2 דקות
1956   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.3 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:00.6 דקות
  רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 1:17.1 דקות   יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 1:01.7 דקות
  דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:19.6 דקות   ראובן שנפר ה. גבעת חיים 1:02.5 דקות
1957   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:09.5 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.7 דקות
  דורית שרצר ברית מכבים עתיד 1:20.0 דקות   ראובן שנפר ה. גבעת חיים 1:02.1 דקות
  ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:20.1 דקות   יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:02.5 דקות
1958   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 1:10.8 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:01.3 דקות
  רבקה קרטין מ. חיפה 1:17.2 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.7 דקות
  ירדנה שאל ה. גוש זבולון 1:20.8 דקות   יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.7 דקות
1959   גלי להב ה. ניר דוד 1:11.5 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 1:01.5 דקות
  רבקה קרטין מ. חיפה 1:15.6 דקות   יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.8 דקות
  רמה קורין ה. עמק הירדן 1:19.5 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:01.8 דקות
1960   רבקה קרטין מ. חיפה 1:13.8 דקות   דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 1:01.2 דקות
  חנה מרון ברית מכבים עתיד 1:17.8 דקות   יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 1:01.5 דקות
  תלמי ה. גוש זבולון 1:18.3 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:01.6 דקות
1961   בלהה קוצ'ינסקי ברית מכבים עתיד 1:17.9 דקות   עוזי בק מ. חיפה 1:03.0 דקות
נעמי נייגר ברית מכבים עתיד  
   
1962   גלי להב ה. ניר דוד 1:08.9 דקות   רפאל לדנר ה. תל אביב 59.5 שניות (ש.י.)
מרי שנטל טראו ה. תל אביב   עמית לובן ה. גוש זבולון 59.8 שניות
    דן קרפן ברית מכבים עתיד 1:02.1 דקות
1963   חנה קול ה. אפיקים 1:13.1 דקות   עמית לובן ה. גוש זבולון 59.6 שניות
  אנה דמש ברית מכבים עתיד 1:16.4 דקות   רפאל לדנר ה. תל אביב 59.7 שניות
    דניאל פרוכטר ה. גוש זבולון 1:00.7 דקות
1964   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:13.6 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 59.5 שניות
  אנה דמש ברית מכבים עתיד 1:16.2 דקות   עמית לובן ה. גוש זבולון 1:01.7 דקות
  גבי קראיין ברית מכבים עתיד 1:16.5 דקות   אורי רדליך ה. גוש זבולון 1:01.9 דקות
1965   איבונה טוביס ה. חיפה 1:04.8 דקות (ש.י.)   אברהם מלמד ה. גוש זבולון 58.9 שניות
  דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:11.9 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 59.3 שניות
  גבי קראיין ברית מכבים עתיד 1:13.8 דקות   אורי רדליך ה. גוש זבולון 59.5 שניות
1966   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:08.6 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 57.4 שניות
  דורית שפיגל ה. תל אביב 1:11.5 דקות   אברהם מלמד ה. גוש זבולון 58.1 שניות
  ליאורה קולמן מ. חיפה 1:11.7 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 59.1 שניות
1967   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.5 דקות   אברהם מלמד ה. גוש זבולון 57.3 שניות
  איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.7 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 57.4 שניות
  נעמי לאופר מ. חיפה 1:10.0 דקות   דן שטרן ה. גוש זבולון 58.5 שניות
1968   איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.3 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.1 שניות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:09.3 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 58.2 שניות
  שולמית דיבון ה. כפר הנשיא 1:11.0 דקות   ברוך צ'יש ה. תל אביב 58.3 שניות
1969   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.2 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.6 שניות
  איבונה טוביס ה. חיפה 1:06.1 דקות   אברהם מלמד ה. גוש זבולון 59.2 שניות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:07.1 דקות   ברוך צ'יש ה. תל אביב 59.2 שניות
1970   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:05.7 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.6 שניות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:07.9 דקות   דן ברנר מ. חיפה 59.3 שניות
  תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 1:08.8 דקות   משה גרטל‎ ה. גוש זבולון 59.4 שניות
1971   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 1:04.4 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 58.3 שניות
  אילת יוטבת ה. העמקים 1:07.8 דקות   יואל סמואל ה. גבעת חיים 58.3 שניות
  רות ניצן ה. קישון 1:07.9 דקות   אמיר נמינוב ה. כפר הנשיא 58.5 שניות
1972   אילת יוטבת ה. העמקים 1:04.9 דקות   דן ברנר מ. חיפה 57.0 שניות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:06.2 דקות   יואל סמואל ה. גבעת חיים 57.8 שניות
  גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:09.4 דקות   רמי באואר ה. העמקים 59.5 שניות
1973   ענת וייס ברית מכבים עתיד 1:06.9 דקות   דן ברנר מ. חיפה 57.3 שניות
  גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:07.5 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.2 שניות
  אילת יוטבת ה. העמקים 1:08.1 דקות   עופר ניסמן ה. העמקים 59.9 שניות
1974   גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:05.5 דקות   דן ברנר מ. חיפה 55.8 שניות
  ‏אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:07.1 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 56.1 שניות
  איריס גילון ברית מכבים עתיד 1:08.3 דקות   עדי פרג ה. העמקים 57.6 שניות
1975   אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.8 דקות   דן ברנר מ. חיפה 56.4 שניות
  גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 1:05.7 דקות   ערן תיבון ה. מטה יהודה 57.6 שניות
  לילך אריאל ה. העמקים 1:07.5 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 58.0 שניות
1976   לילך אריאל ה. העמקים 1:04.0 דקות (ה.ש.י.)   דן ברנר מ. חיפה 55.4 שניות
  איריס קרפ ה. חולון/בת ים 1:04.48 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים 55.56 שניות
  אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.5 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 57.2 שניות
1977   איריס קרפ ה. חולון/בת ים 1:03.69 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים 54.24 שניות
  אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.81 דקות   רון קרמן מ. חיפה 54.95 שניות
  נטע יוסף ה. בית ברל 1:05.17 דקות   נדב בטשא ה. גוש זבולון 57.68 שניות
1978   נטע יוסף ה. בית ברל 1:03.43 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים 54.19 שניות
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:03.79 דקות   רון קרמן מ. חיפה 55.09 שניות
  אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 1:04.57 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 55.79 שניות
1979   מירב הדר ה. גש"מ 1:02.36 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 53.39 שניות (ש.י.)
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:02.43 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 54.02 שניות
  מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 1:03.44 דקות   רון קרמן מ. חיפה 54.13 שניות
1980   עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 1:00.91 דקות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גש"מ 52.69 שניות (ש.י.)
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 1:01.69 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 54.25 שניות
  מירב הדר ה. גש"מ 1:02.39 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 54.38 שניות
1981   עופרה מוניוז ה. גש"מ 1:00.90 דקות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גש"מ 53.07 שניות
  פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 1:01.85 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 53.85 שניות
  הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:02.30 דקות   צבי רובינשטיין
1982   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.38 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 52.98 שניות
  לורין רוזובסקי מ. תל אביב 1:01.70 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 54.27 שניות
  מירב הדר ה. גש"מ 1:02.09 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 54.30 שניות
1983   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.45 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 53.21 שניות
  עופרה מוניוז ה. גש"מ 1:01.73 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 53.96 שניות
  ליאור בירקאן ה. גש"מ 1:02.11 דקות   יזהר שנהר ה. עמק יזרעאל 54.77 שניות
1984   אילה הדר ה. גש"מ 1:02.60 דקות   רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 54.41 שניות
  עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים 1:02.71 דקות   יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 54.65 שניות
  הדר גת ה. גש"מ   שגב פורת ה. גליל עליון 54.73 שניות
1985   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 1:01.09 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 53.16 שניות
  עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים 1:01.32 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 53.17 שניות
  ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.47 דקות   יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 54.85 שניות
1986   ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.12 דקות   רזיאל רימר ה. עמק יזרעאל 54.02 שניות
  רותם פורת ה. עמק חפר 1:02.28 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 54.13 שניות
  ורד ליברמן מ. תל אביב 1:04.02 דקות   אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 54.20 שניות
1987   ענת ישראל מ. תל אביב 1:02.14 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 53.02 שניות
  ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.70 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 53.23 שניות
  תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב.   שגיא שטיגמן ה. עמק חפר 54.50 שניות
1988   רויטל וילנאי מרכז וייסגל 1:01.98 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 52.85 שניות
  ענת לויט ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.45 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 53.01 שניות
  תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב. 1:02.85 דקות   אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 54.36 שניות
1989   גליה אקר ה. ימק"א ירושלים 1:03.04 דקות   רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 53.21 שניות
  עינת גבאי מ. חיפה 1:03.29 דקות   יואב ברוק ה. בני שמעון 53.25 שניות
  תמי לוין ה.ה.ה.ב.ב. 1:03.76 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 53.48 שניות
1990   מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 1:03.21 דקות   יואב ברוק ה. בני שמעון 52.16 שניות
    שגב פורת ה. גליל עליון 53.29 שניות
   
1991    
   
   
1992   יעל חצרוני 1:01.13 דקות   יואב ברוק ה. נהריה 51.85 שניות
   
   
1993    
   
   
1994    
   
   
1995    
   
   
1996    
   
   
1997    
   
   
1998    
   
   
1999    
   
   
2000   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.18 שניות (ש.י.)  
   
   
2001   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.35 שניות   אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 51.89 שניות
   
   
2002   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.14 שניות   איתן אורבך מ. קריית ביאליק 51.81 שניות
  ורד בורוכובסקי מ. אשדוד 57.83 שניות   אלכסיי מנז'ולה ירושלים רבתי 52.34 שניות
  מאיה פינקלר 58.65 שניות   גלעד קאופמן ה. עמק חפר 52.91 שניות
2003   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 56.94 שניות (ש.י.)   שי לבנת מ. חיפה 51.67 שניות
   
   
2004   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 57.09 שניות   שי לבנת מ. חיפה 51.02 שניות
  מאיה פינקלר 57.74 שניות  
  קרן זיבנר בני הרצליה 59.03 שניות  
2005   מאיה פינקלר ה. ירושלים 57.92 שניות   שי לבנת מ. חיפה 51.01 שניות
   
   
2006   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 56.53 שניות   שי לבנת מ. חיפה 50.82 שניות
   
   
2007   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 55.46 שניות (ש.י.)   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.60 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 58.31 שניות   שי לבנת מ. חיפה 50.70 שניות
  מאיה פינקלר הפועל ירושלים 58.53 שניות   גלעד קאופמן ה. עמק חפר 52.24 שניות
2008   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 55.16 שניות (ש.י.)   דן פרלמן ה. עמק חפר 51.92 שניות
  מרווה חרפק ה. קריית טבעון 57.59 שניות  
  קרן זיבנר בני הרצליה 58.06 שניות  
2009   מרווה חרפק ה. קריית טבעון 56.39 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 49.49 שניות
  עמית עברי ה. עמק חפר 56.62 שניות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 50.82 שניות
  קרן זיבנר בני הרצליה 57.53 שניות   דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 50.92 שניות
2010   עמית עברי ה. עמק חפר 57.57 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 49.89 שניות
  ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 57.92 שניות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.71 שניות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 58.20 שניות   אלון מנדל מ. קריית ביאליק 52.06 שניות
2011   מרטינה מרקס מ. קריית אונו 57.72 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.15 שניות
  ניקול סמסוניוק מ. אשדוד 58.09 שניות   מקס ג'בן ה. ירושלים 51.61 שניות
נועה פלדמן ה. ירושלים   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.79 שניות
2012   עמית עברי ה. עמק חפר 57.49 שניות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 50.56 שניות
  נועה פלדמן ה. ירושלים 58.11 שניות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 51.07 שניות
  אדווה בראון מ. ראשון לציון 58.83 שניות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 51.32 שניות
2013   קרן זיבנר ה. דולפין נתניה 57.75 שניות   דוד גמבורג ה. ירושלים 50.28 שניות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 57.79 שניות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 50.68 שניות
  זוהר שיקלר בני הרצליה 57.91 שניות   גלב איאונצ'ב ה. בת ים 50.74 שניות
2014   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.34 שניות   נמרוד שפירא בר אור ה. ירושלים 50.26 שניות
  מאיה בכר מ. שוהם 58.54 שניות   דוד גמבורג ה. ירושלים 50.37 שניות
  אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 59.04 שניות   אור סבטייה מ. פ.מ. רעות 50.48 שניות
2015   אנדראה מורז ה. ירושלים 54.40 שניות (ש.י.)   דוד גמבורג ה. ירושלים 49.62 שניות
  זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.07 שניות   ‏לירן קונובלוב ה. ירושלים 49.97 שניות
  יובל סבה מ. כפר המכביה 58.53 שניות   זיו קלונטרוב‎ ה. עומר 50.46 שניות
2016   אנדראה מורז ה. ירושלים 55.40 שניות   דוד גמבורג ה. ירושלים 49.45 שניות
  זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 56.24 שניות   תום קרמר ה. ירושלים 49.53 שניות
  חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 57.77 שניות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 49.81 שניות
2017   אנדראה מורז ה. ירושלים 54.74 שניות   דוד גמבורג ה. ירושלים 49.77 שניות
  עדן פסקרה מ. פארק מים רעות 58.20 שניות   מרקוס שלזינגר ה. דולפין נתניה 50.66 שניות
  נועה שוהם ה. עמק חפר 59.16 שניות   מארק שפרקין ה. ירושלים 50.81 שניות
2018   זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 57.63 שניות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 50.57 שניות
  עדן פסקרה מ. פארק מים רעות 58.13 שניות   דניאל יעקב מ. פארק מים רעות 50.92 שניות
  איטל שפושניקוב ה. ערד 58.33 שניות   גיא גרופר מ. חיפה 51.03 שניות

200 מטר חופשיעריכה

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-200 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1966   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:34.1 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.3 דקות (ש.י.)
  ליאורה קולמן מ. חיפה 2:40.1 דקות   דני רבס ה. גוש זבולון 2:07.7 דקות
  דורית שפיגל ה. תל אביב 2:42.7 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 2:08.2 דקות
1967   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.0 דקות (ש.י.)   משה גרטל ה. גוש זבולון 2:06.3 דקות
  איבונה טוביס ה. חיפה 2:25.9 דקות   דני רבס ה. גוש זבולון 2:08.9 דקות
  שולמית דיבון ה. כפר הנשיא 2:39.0 דקות   דן שטרן ה. גוש זבולון 2:10.2 דקות
1968   איבונה טוביס ה. חיפה 2:22.9 דקות   אמנון קראוס ברית מכבים עתיד 2:05.5 דקות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:33.1 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.0 דקות
  דפנה תמרי ברית מכבים עתיד 2:36.7 דקות   דן שטרן ה. גוש זבולון 2:08.1 דקות
1969   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.1 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:08.9 דקות
  איבונה טוביס ה. חיפה 2:26.9 דקות   דן ברנר מ. חיפה 2:10.1 דקות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:27.9 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 2:10.7 דקות
1970   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:23.8 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 2:07.8 דקות
  תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 2:24.6 דקות   דן ברנר מ. חיפה 2:08.2 דקות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:32.7 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:09.1 דקות
1971   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 2:21.7 דקות   יואל סמואל ה. גבעת חיים 2:05.4 דקות
  אילת יוטבת ה. קישון 2:30.3 דקות   אמיר נמינוב ה. כפר הנשיא 2:07.7 דקות
  תמר ריפקינד ה. כפר הנשיא 2:32.9 דקות   דורון כהן ה. כפר הנשיא 2:12.3 דקות
1972   אילת יוטבת ה. העמקים 2:21.9 דקות   דן ברנר מ. חיפה 2:08.0 דקות
  ענת וייס ברית מכבים עתיד 2:31.1 דקות   עדי פרג ה. העמקים 2:13.3 דקות
  איריס נאבל ה. אפיקים 2:34.3 דקות   דן פיק מ. חיפה 2:14.7 דקות
1973    
   
   
1974    
   
   
1975   אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:19.1 דקות (ש.י.)   דן ברנר מ. חיפה 2:04.2 דקות
  דניאלה יוסטר ברית מכבים עתיד 2:22.9 דקות   נדב בטשא ה. גוש זבולון 2:06.7 דקות
  גלינה ויינר ברית מכבים עתיד 2:26.9 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:08.4 דקות
1976   אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:18.6 דקות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:02.9 דקות
  איריס קרפ ה. חולון/בת ים 2:19.7 דקות   דן ברנר מ. חיפה 2:03.1 דקות
  יעל נתנאל ה. חצרים 2:24.7 דקות   נדב בטשא ה. גשו זבולון 2:04.6 דקות
1977   אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:16.71 דקות (ש.י.)   ניר שמיר ה. גבעת חיים 2:00.69 דקות
  איריס קרפ ה. חולון/בת ים 2:16.95 דקות   רון קרמן מ. חיפה 2:03.83 דקות
  נטע כנעני ה. בית ברל 2:19.02 דקות   זוהר וייס ה. בית קמה 2:04.57 דקות
1978   אסנת ארליך ה. חולון/בת ים 2:17.22 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 1:58.61 דקות
  נטע יוסף ה. בית ברל 2:18.09 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים 1:59.63 דקות
  ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 2:18.71 דקות   רון קרמן מ. חיפה 2:01.10 דקות
1979   ליאור בירקאן ה. ימק"א ירושלים 2:14.06 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.62 דקות (ש.י.)
  מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 2:15.78 דקות   ניר שמיר ה. גבעת חיים/מנשה 1:56.19 דקות
  עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 2:20.02 דקות   זוהר וייס ה. גבעת חיים/מנשה 1:57.59 דקות
1980   עופרה מוניוז ה. מטה יהודה 2:11.95 דקות (ש.י.)   אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.66 דקות
  פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 2:13.25 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 1:57.30 דקות
  מישל קובין ה. ימק"א ירושלים 2:14.41 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ
1981   פבי סקלרובסקי ה. תל אביב 2:12.10 דקות   ניר שמיר ה. גש"מ 1:57.64 דקות
  הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:13.07 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 1:58.28 דקות
  עופרה מוניוז ה. גש"מ 2:16.57 דקות   ירון אילתי ה. גליל עליון 2:00.49 דקות
1982   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:09.62 דקות (ש.י.)   אמיר גניאל מ. תל אביב 1:56.62 דקות
  עירית גלוסקינוס ה. ימק"א ירושלים   זוהר וייס ה. גש"מ 1:57.55 דקות
  הדר קליינמן מ. קריית אונו 2:18.74 דקות   אייל בן יהושע
1983   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:12.40 דקות   אמיר גניאל מ. תל אביב 1:54.34 דקות
  אילה הדר ה. גש"מ 2:15.47 דקות   זוהר וייס ה. גש"מ 1:58.65 דקות
  דנה סער ה. גלבוע 2:15.74 דקות   אייל שטיגמן ה. עמק יזרעאל 2:00.33 דקות
1984   אילה הדר ה. גש"מ 2:16.40 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 1:57.58 דקות
    יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 1:58.15 דקות
    זוהר וייס ה. בני שמעון 1:59.67 דקות
1985   הדר רובינשטיין מ. קריית אונו 2:13.22 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.18 דקות
   
   
1986   מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:15.26 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 1:57.79 דקות
  זוהר לבנסברג ה. גליל עליון 2:16.17 דקות   יוחאי ליפשיץ ה. עמק יזרעאל 1:57.89 דקות
  הדר גת ה. עמק חפר 2:19.72 דקות   אמיר שטרנפלד ה.ה.ה.ב.ב. 1:58.07 דקות
1987   עינת גבאי מ. חיפה 2:14.33 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.27 דקות
  מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:15.38 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 1:56.91 דקות
  שרון טליתמן 2:17.58 דקות   ערן הירש מ. חיפה 1:57.29 דקות
1988   מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:12.55 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 1:55.44 דקות
  עינת גבאי מ. חיפה 2:14.28 דקות   זוהר וייס ה. בני שמעון 1:56.72 דקות
  איילת שליזנגר 2:14.87 דקות   ערן הירש מ. חיפה 1:57.62 דקות
1989   מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:10.88 דקות   רז דר ה.ה.ה.ב.ב. 1:54.94 דקות
  רוית אלון מ. קריית אונו 2:12.98 דקות   יואב ברוק ה. בני שמעון 1:55.39 דקות
  שני טליתמן ה. נהריה 2:14.14 דקות   ברק עטר ה. בני שמעון 1:56.20 דקות
1990   מיכל אמין ה.ה.ה.ב.ב. 2:13.14 דקות   שגב פורת ה. גליל עליון 1:54.55 דקות
    רז דר ה.ה.ה.ב.ב 1:54.60 דקות
    יואב ברוק ה. בני שמעון 1:54.93 דקות
1991    
   
   
1992   יעל חצרוני 2:12.36 דקות   מורן זומרפלד מ. נהריה 1:54.46 דקות
   
   
1993    
   
   
1994    
   
   
1995    
   
   
1996    
   
   
1997    
   
   
1998    
   
   
1999    
   
   
2000    
   
   
2001   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:05.06 דקות   יונתן כהן 1:54.56 דקות
   
   
2002   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:05.47 דקות   שי לבנת מ. חיפה 1:54.59 דקות
  מאיה פינקלר ה. בת ים 2:06.62 דקות   ארי לימור מ. קריית אונו 1:55.21 דקות
  אניה רבינוביץ' ה. ירושלים 2:07.57 דקות   אהוד דקטר ה. ירושלים 1:55.99 דקות
2003   אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:04.23 דקות   שי לבנת מ. חיפה 1:54.74 דקות
   
   
2004   מאיה פינקלר ה. ירושלים 2:03.56 דקות (ש.י.)   שי לבנת מ. חיפה 1:50.62 דקות
  מור פליישמן מ. וייסגל 2:06.62 דקות   שילו איילון ה. ירושלים 1:53.87 דקות
  אניה גוסטומלסקי מ. חיפה 2:07.03 דקות   עופר פינקלר ה. ירושלים 1:54.20 דקות
2005   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:03.60 דקות   שי לבנת מ. חיפה 1:51.32 דקות
   
   
2006   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:04.39 דקות   שי לבנת מ. חיפה 1:50.48 דקות
   
   
2007   אניה גוסטומלסקי מ. קריית ביאליק 2:02.27 דקות (ש.י.)   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.06 דקות
  מאיה פינקלר ה. ירושלים 2:04.78 דקות   שי לבנת מ. חיפה 1:50.10 דקות
  מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:07.47 דקות   עופר פינקלר ה. ירושלים 1:54.81 דקות
2008   מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:04.51 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:48.87 דקות
   
   
2009   מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:03.21 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:49.36 דקות
  אפרת רוטשטיין ה. שחייני הנגב 2:04.59 דקות   דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 1:51.58 דקות
  קרן זיבנר בני הרצליה 2:05.55 דקות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:53.18 דקות
2010   אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:05.60 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.31 דקות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:05.78 דקות   תום קרמר מ. קריית ביאליק 1:52.55 דקות
  מרווה חרפק ה. קריית טבעון 2:06.24 דקות   דניס גייבורונסקי ה. ירושלים 1:53.16 דקות
2011   אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:04.25 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:49.36 דקות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.78 דקות   מקס ג'בן ה. ירושלים 1:51.76 דקות
  אנה וולצ'קוב מ. חיפה 2:08.53 דקות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:52.14 דקות
2012   אנה וולצ'קוב מ. חיפה 2:04.12 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:51.13 דקות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.60 דקות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:52.44 דקות
  אפרת רוטשטיין ירושלים רבתי 2:07.56 דקות   דוד גמבורג ה. ירושלים 1:52.59 דקות
2013   מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:03.34 דקות   נמרוד שפירא בר אור ירושלים רבתי 1:50.49 דקות
  זוהר שיקלר מכ. קריית אונו 2:07.02 דקות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:51.61 דקות
  אדווה בראון מ. ראשון לציון 2:07.30 דקות   אלכסיי קוטליארסקי ירושלים רבתי 1:53.09 דקות
2014   עמית עברי ה. עמק חפר 2:02.91 דקות   תום קרמר ה. ירושלים 1:50.43 דקות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:04.63 דקות   דוד גמבורג ה. ירושלים 1:51.68 דקות
  זוהר שיקלר ה. דולפין נתניה 2:07.96 דקות   עידו הבר מ. קריית ביאליק 1:51.95 דקות
2015   אנדראה מורז ה. ירושלים 1:59.01 דקות (ש.י.)   לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:48.76 דקות
  מרטינה מרקס מ. קריית אונו 2:05.31 דקות   תום קרמר ה. ירושלים 1:49.05 דקות
  רוני בווה ה. ירושלים 2:06.32 דקות   יורי סמויליץ' ירושלים רבתי 1:52.55 דקות
2016   אנדראה מורז ה. ירושלים 2:00.98 דקות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:49.39 דקות
  חיה סימון זבלודוף ה. דולפין נתניה 2:03.83 דקות   תום קרמר ה. ירושלים 1:50.00 דקות
  רוני בווה ה. ירושלים 2:04.90 דקות   דוד גמבורג ה. ירושלים 1:50.05 דקות
2017   אנדראה מורז ה. ירושלים 2:00.07 דקות   דניס לוקטב מ. אשדוד 1:49.34 דקות
  רוני בווה ה. ירושלים 2:05.26 דקות   דניאל נמיר ה. דולפין נתניה 1:50.10 דקות
  מרטינה מרקס ה. ירושלים 2:06.03 דקות   גיל קיזלר מ. חיפה 1:50.22 דקות
2018   בקי פוזנר ה. בת ים 2:05.11 דקות   לירן קונובלוב ה. ירושלים 1:50.84 דקות
  מרטינה מרקס ה. ירושלים 2:05.78 דקות   עידו הבר מ. קריית ביאליק 1:51.39 דקות
  עדן פסקרה מ. פארק מים רעות 2:06.36 דקות   מיכאל סמירנוב ה. בית שמש 1:52.11 דקות

400 מטר חופשיעריכה

רשימת כל הזוכות והזוכים במשחה ל-400 מטר חופשי
שנה שחיינית קבוצה תוצאה שחיין קבוצה תוצאה
1952   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 6:34.0 דקות   ישעיהו אלבאום ברית מכבים עתיד 5:27.9 דקות (ש.י.)
   
   
1953    
   
   
1954   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 6:04.5 דקות   עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:20.7 דקות
  רחל ברגשטיין ה. גוש זבולון 6:37.3 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:36.8 דקות
  ירדנה שאל ה. גוש זבולון 6:56.5 דקות   נחום בוך ברית מכבים עתיד 5:46.0 דקות
1955   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:46.3 דקות   יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 4:56.9 דקות
   
   
1956   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:42.9 דקות   יורם מנדלבאום ה. גבעת חיים 5:00.4 דקות
  ג. רביב מ. חיפה 6:28.1 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:08.0 דקות
  דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:31.3 דקות   עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:16.2 דקות
1957   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:43.7 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:15.1 דקות
    יצחק לוריא ה. גבעת ברנר 5:20.5 דקות
    דגן ה. 5:30.4 דקות
1958   שושנה ריבנר ברית מכבים עתיד 5:44.0 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 5:07.2 דקות
  ירדנה שאל ה. גוש זבולון 6:29.0 דקות   גבריאל נסט ברית מכבים עתיד 5:15.5 דקות
  דורית שרצר ברית מכבים עתיד 6:32.0 דקות   עוזי רוזן ה. גוש זבולון 5:17.2 דקות
1959   גלי להב ה. ניר דוד 5:58.8 דקות   עמירם טראובר ברית מכבים עתיד 4:56.5 דקות
  רמה קורין ה. עמק הירדן 6:29.1 דקות   דניאל פרוכטר ה. גוש זבולון 5:06.9 דקות
  רבקה קרטין מ. חיפה 6:48.7 דקות   נ. שחם ה. מעוז חיים 5:19.9 דקות
1960   חנה מרון ברית מכבים עתיד 6:06.6 דקות   דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 4:52.6 דקות
   
   
1961   אנה דמש ברית מכבים עתיד 6:08.7 דקות   דוד וייסמן ברית מכבים עתיד 5:21.2 דקות
   
   
1962   מרי שנטל טראו ה. תל אביב 5:50.9 דקות   דני קרפן ברית מכבים עתיד 4:47.2 דקות
  חנה קול ה. אפיקים 5:52.6 דקות אברהם מלמד ה. גוש זבולון 4:47.2 דקות
  טובה ולדמן מ. חיפה 5:56.0 דקות   גרשון שפע ה. גבעת חיים 4:49.1 דקות
1963   חנה קול ה. אפיקים 5:40.4 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 4:44.9 דקות
  טובה ולדמן מ. חיפה 6:03.5 דקות   גרשון שפע ה. גבעת חיים 4:51.9 דקות
   
1964   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:53.8 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 4:39.3 דקות
  אנה דמש ברית מכבים עתיד 6:03.8 דקות   עמית לובן ה. גוש זבולון 4:59.1 דקות
  גבי קראין ברית מכבים עתיד 6:11.0 דקות   אורי רדליך‎ ה. גוש זבולון 5:00.4 דקות
1965   איבונה טוביס ה. חיפה 5:21.2 דקות (ש.י.)   משה גרטל ה. גוש זבולון 4:35.1 דקות
  דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:30.1 דקות   דני רבס ה. גוש זבולון 4:41.2 דקות
  גבי קראין ברית מכבים עתיד 5:57.4 דקות   אברהם מלמד ה. גוש זבולון 4:41.9 דקות
1966   דורית זלץ ברית מכבים עתיד 5:23.8 דקות   משה גרטל ה. גוש זבולון 4:32.2 דקות (ש.י.)
  ליאורה קולמן מ. חיפה 5:37.9 דקות