פתיחת התפריט הראשי

אצטדיוני כדורגל בישראל

רשימת ערכים

אצטדיונים פעיליםעריכה

תמונה שם תכולה קבוצות בית מיקום הערות
  אצטדיון טדי 31,733 בית"ר ירושלים, הפועל קטמון ירושלים, בית"ר נורדיה ירושלים ירושלים משמש גם את נבחרת ישראל
  אצטדיון סמי עופר 30,780 מכבי חיפה, הפועל חיפה חיפה משמש גם את נבחרת ישראל
  אצטדיון בלומפילד 29,150 מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, בני יהודה תל אביב-יפו ישמש גם את נבחרת ישראל החל ממוקדמות מונדיאל 2022 [1]
  אצטדיון טרנר 16,126 הפועל באר שבע באר שבע משמש גם את נבחרת ישראל
  האצטדיון העירוני נתניה 13,610 מכבי נתניה, הפועל חדרה (זמני) נתניה
  אצטדיון רמת גן 13,370 הפועל רמת גן רמת גן מאושר ישיבה רק ביציע המערבי
  אצטדיון המושבה 11,500 מכבי פתח תקווה, הפועל פתח תקווה, הפועל רעננה, סקציה נס ציונה, הפועל כפר סבא (זמני) פתח תקווה
  אצטדיון סלה 10,000 הפועל אשקלון אשקלון
  אצטדיון השלום 10,000 הפועל אום אל-פחם, מכבי אום אל-פחם, בני זלפה, בית"ר אום אל-פאחם אום אל-פחם
  אצטדיון דוחא 8,500 בני סכנין סכנין
  אצטדיון הי"א 8,200 מועדון ספורט אשדוד, הפועל אשדוד, מכבי עירוני אשדוד אשדוד
  אצטדיון עירוני הרצליה 8,100 מכבי הרצליה, הפועל הרצליה הרצליה
  אצטדיון וינטר 8,000 הכח עמידר רמת גן רמת גן
  אצטדיון שכונת התקווה 6,500 מכבי יפו, הפועל כפר שלם תל אביב-יפו
  אצטדיון הברפלד 6,000 הפועל ראשון לציון ראשון לציון
  אצטדיון לויטה 5,800 בית"ר כפר סבא כפר סבא
  אצטדיון עירוני קריית שמונה 5,300 עירוני קריית שמונה קריית שמונה
  אצטדיון טוטו עכו 5,000 הפועל עכו, אחי עכו עכו
אצטדיון עילוט 4,932 מכבי אחי נצרת עילוט
  אצטדיון גרונדמן 4,300 עירוני ניר רמת השרון רמת השרון
  אצטדיון גרין 4,000 הפועל נוף הגליל נוף הגליל כעת מורחב ל-5,100 מקומות ישיבה
  אצטדיון עירוני נס ציונה 3,500 בית"ר תל אביב בת ים, מכבי שעריים נס ציונה
  האצטדיון העירוני קריית גת 3,500 מכבי קריית גת קריית גת
  האצטדיון העירוני נתיבות 3,250 מכבי עירוני נתיבות נתיבות
  האצטדיון העירוני בת ים 3,100 הפועל בת ים בת ים
האצטדיון העירוני לוד 3,000 הפועל בני לוד לוד
  אצטדיון נשר 2,500 עירוני נשר, הפועל רובי שפירא חיפה נשר
  האצטדיון העירוני עפולה 2,500 הפועל עפולה עפולה
אצטדיון קרני 2,500 מ.כ בני רעננה רעננה
אצטדיון ג'קי לוי 2,500 מכבי יבנה ובית"ר יבנה יבנה
האצטדיון העירוני רמלה 2,000 הפועל מרמורק רמלה
  אצטדיון טוטו שדרות 1,186 מכבי עירוני שדרות שדרות

אצטדיוני כדורגל המשמשים למתקן אימוניםעריכה

אצטדיוני כדורגל בבנייהעריכה

תמונה שם גודל עיר פתיחה מתוכננת הערות
  אצטדיון עירוני טבריה החדש 7,554 טבריה 2020 תחילה יכיל 5,290 מושבים
  אצטדיון עירוני כפר קאסם 7,000 כפר קאסם 2020 תחילה יכיל 2,000 מושבים
אצטדיון עירוני עראבה 5,000 עראבה 2019
אצטדיון רחובות 5,000 רחובות נובמבר 2022

אצטדיוני כדורגל בתכנוןעריכה

תמונה שם גודל עיר פתיחה מתוכננת הערות
אצטדיון חדרה החדש 8,000 חדרה (לא ידוע) אפשרות להרחבה ל-15,000 מקומות ישיבה
אצטדיון אשדוד החדש 16,300 אשדוד 2022 אפשרות להרחבה לכ-20,000 מקומות ישיבה
אצטדיון מגדל העמק החדש 5,000 מגדל העמק (לא ידוע)
אצטדיון העירוני אילת החדש 5,000 אילת (לא ידוע) אפשרות להרחבה ל-6,000 מקומות ישיבה

אצטדיוני כדורגל שנהרסועריכה

ראו גםעריכה

הערות שולייםעריכה

  1. ^ חשיפה: בלומפילד יהיה האצטדיון המרכזי של נבחרת ישראל https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5581344,00.html